ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΩΜΑ

                      ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ  (0-2)

Την πρώτη του ήττα γνώρισε ο Διγενής Λακκώματος στην έδρα του μετα απο 3 χρόνια αήτηττος!!!(τελευταία ηττα τον Οκτωβριο του 2009 απο Αρη Παλαιοχωρίου) απο τον Απόλλων Αρναίας που ηθελε την νίκη για να αποφύγει τον υποβιβασμό, κατι που δεν κατάφερε τελικά λόγω της νίκης του Κιλκισιακού μέσα στην Τριανδρία
25΄ σουτ του Δούμα έφυγε λίγο αουτ.
27΄ ο Σαρβανίδης με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έδιωξε σε κόρνερ και με υπερένταση  ο Αθανασιάδης.                                                                                                                     29΄ σουτ του Βερνή έφυγε λίγο άουτ.                                                                                                        42΄ δυνατό σουτ του Δημητρακόπουλου έξω από την περιοχή, κόντραρε στον Κατσόγλου και έφυγε σε κόρνερ.                                                                      
44΄ ο Τσερκέζης έδιωξε με το χέρι, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και αποβολή του Τσερκέζη με δεύτερη κίτρινη, ο Παλασίδης το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 0-1.
46΄ ο Δημητρακόπουλος σούταρε, αλλά ο Τσιλβίτης έδιωξε σε κόρνερ.                                                  52’ σέντρα του Παλασίδη, αφύλαχτος ο Τσιαντάρης με κεφαλιά το 0-2. 
59΄ σέντρα του Στασινόπουλου, κεφαλιά ο Παπαποστόλου λίγο άουτ.                                                     61΄ σουτ του Γιατσάτσιου, έφυγε άουτ.                                                                                                     69΄ πολύ ωραίο φάουλ του Γεωργιάδη, απέκρουσε σε κόρνερ ο Αθανασιάδης.                                      76΄ ο Παπαποστόλου έπιασε σουτ κεραυνό, έδιωξε σε κόρνερ ο Αθανασιάδης.                                      92΄ σουτ του Χρυσοχοΐδη έφυγε λίγο άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:  Πράσατζης (Δράμας) - Σάββας- Κύρβεης (Σερρών). Παρατηρητής Διαιτησίας: Λάζαρος Πολατιάν (Πέλλης)

 ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (Στέφανος Μπορμπόκης).: Τσιλβίτης, Τσιώνας (67΄ Γκατζογιάννης), Γεωργιάδης (76΄ Κανακάρης), Κατσόγλου, Μπουλούμπασης, Δραγανίδης, Στασινόπουλος, Τσερκέζης, Σαρβανίδης, Δούμας (67΄ Χρυσοχοΐδης), Παπαποστόλου. 
 ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (Πέτρος Σαμαράς).: Αθανασιάδης, Τζημητρέας, Καρμοίρης, Στόικος, Τζιότζιος, Παλασίδης, Τσιντογιάννης, Δημητρακόπουλος, Βερνής (91’ Κιάτος), Τσιαντάρης (66΄ Μαυρίδης), Καλπακίδης (57΄ Γιατσάτσος).
                                                                                                                                    Θ.Ε.

1 σχόλιο: