ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΘΡΙΛΕΡ!!!!!!!!!!!

Ημέρα κρίσης για τρεις ομάδες του 2ου ομίλου που παλεύουν για να αποφύγουν την επιστροφή τους στο τοπικό πρωτάθλημα είναι η Κυριακή.
Αυτές είναι αρχικά ο Κιλκισιακός που απέχει από την γραμμή κατά δύο βαθμούς (39) και τον κυνηγούν Ολυμπιακός Κυμίνων και Απόλλων Αρναίας που έχουν συγκομιδή 37 βαθμών.
Χαρακτηριστικό της αυλαίας στο πρωτάθλημα είναι ότι οι δύο από τρεις δοκιμάζονται εκτός έδρας, ο Κιλκισιακός στο γήπεδο του αδιάφορου εδώ και ένα γύρο Αχιλλέα Τριανδρίας και Ο Απόλλων Αρναίας στην έδρα του επίσης αδιάφορου Διγενή Λακκώματος, στο «ντέρμπι» της Χαλκιδικής. Αντίθετα ο Ολυμπιακός Κυμίνων υποδέχεται στην έδρα του την ήδη υποβιβασμένη Δόξα Πενταλόφου, όπου θέλει μόνο τη νίκη, έχοντας στραμμένη την προσοχή στα άλλα δύο γήπεδα.
Αν ο Κιλκισιακός περάσει νικηφόρα μέσα από την Τριανδρία τότε παραμένει στην κατηγορία, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που θα φέρουν Κύμινα και Αρναία. Στην περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος του Κιλκισιακού, νίκης των Κυμίνων και ήττας ή ισοπαλίας της Αρναίας σώνονται τα Κύμινα. Σε περίπτωση ισοπαλίας του Κιλκισιακού, ισοπαλίας των Κυμίνων και νίκης της Αρναίας, σώνεται ο Κιλκισιακός. Στην περίπτωση όμως της ισοπαλίας του Κιλκισιακού και νίκης Κυμίνων και Αρναίας έχουμε τριπλή ισοβαθμία.
Στον ειδικό πίνακα και οι τρεις έχουν από 6 βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια. Έτσι σύμφωνα με τον Κ.Α.Π. εξετάζεται η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια. Στην περίπτωση αυτή έχουμε πρώτο τον Ολυμπιακό Κυμίνων με 6-5 (σώνεται), δεύτερο τον Απόλλωνα Αρναίας με 4-4 και τρίτο τον Κιλκισιακό με 4-5. Αν χάσει ο Κιλκισιακός μέσα στην Τριανδρία και κερδίσουν τα Κύμινα και η Αρναία, σώνεται η Αρναία λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Στα άλλα παιχνίδια, ο Καμπανιακός υποδέχεται τον Οδυσσέα Κορδελιού, η Δόξα Χέρσου αντιμετωπίζει την Καλλικράτεια, ενώ ο Εθνικό Σοχού κοντράρεται με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου.
                                                                                                                                                Θ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου