ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (1-1)

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (1-1)
Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Διγενής Λακκώματος και Καμπανικός, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, με τους γηπεδούχους να απομακρύνονται ακόμη περισσότερο από την κορυφή. Στο πρώτο μέρος, ο Διγενής παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων, σε αντίθεση με την επανάληψη, που έδειξε το καλό του πρόσωπο, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει κάτι παραπάνω από τον βαθμό. Στον αντίποδα, ο Καμπανιακός, συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις, αποσπώντας ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα.
.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ   


Στο 5’ σουτ του Σκόρδα, απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπούρκας. Στο σουτ του Υψηλού, απέκρουσαν οι αμυντικοί, αλλά τελικός αποδέκτης έγινε και πάλι ο Υψηλός, ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-1 για την ομάδα της Χαλάστρας. Στο 25’ ο Παπαποστόλου έβγαλε σε θέση βολής τον Γεωργιάδη, ο οποίος πλάσαρε στα χέρια του Δαλκίδη. Στο 44’ δυνατό σουτ του Σκόρδα, έδιωξε σε κόρνερ ο Μπούρκας. Στο 54’ και στο 56’ ο Διγενής ζήτησε δύο πέναλτι, σε ανατροπή του Γκατζογιάννη και του Στασινόπουλου, αντίστοιχα. Στο 58’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δραγανίδη, ο Δαλκίδης έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. Στο 60’ μετά από κόρνερ του Βιτλή και κεφαλιά του Γκατζογιάννη, ο Παπαποστόλου με ανάποδο ψαλίδι έκανε το 1-1. Στο 67’ δυνατό σουτ του Παπαποστόλου, η μπάλα άουτ. Στο 70’ καλό σουτ του Υψηλού, η μπάλα λίγο άουτ. Στο 80’ ο Στασινόπουλος βγήκε τετ α τετ με τον Δαλκίδη, αλλά ο δεύτερος βοηθός υπέδειξε ότι βρέθηκε σε θέση οφσάιντ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για την συγκεκριμένη απόφαση.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Πολυμενίδης, Σάββας)  (ΕΠΣ Σερρών).

ΛΑΚΚΩΜΑ: (Στ. Μπορμπόκης) Μπούρκας, Τσιώνας, Φακιρίδης, Κατσόγλου, Μπουλούμπασης (66’ Σαρβανίδης), Γερομανώλης, Στασινόπουλος, Τσερκέζης (46’ Δραγανίδης), Παπαποστόλου, Βιτλής, Γεωργιάδης (46’ Γκατζογιάννης).
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: (Ι. Τσάρτσαλης) Δαλκίδης, Γαβανάς, Κ. Γκόλτσης, Σιούνης, Μεσιάρης, Καμπουρίδης (93’ Κοσμίδης), Υψηλός (73’ Παπαγαθανίκου), Κουκουλέκης, Τανούρκας, Σκόρδας, Δημητριάδης (86΄Αθ. Γκόλτσης).

3 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.............................ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΩ!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΜΑΘΕΝΕ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ.ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΑΕΡΑ.ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ, ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ! ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή