ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΄΄MVP΄΄ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ!!!!!!!!!!

Στόχος του Στέφανου Αθανασιάδη είναι να πανηγυρίσει έναν τίτλο με την φανέλα του «Δικέφαλου», όπως υποστήριξε ο Λακκωματιώτης επιθετικός.
Ο Στέφανος Αθανασιάδης βραβεύτηκε το Σάββατο (14/1) το απόγευμα για την ανάδειξή του ως MVP της 15ης αγωνιστικής και στις δηλώσεις του μίλησε για τις αποχωρήσεις των Βιεϊρίνια και Κοντρέρας, αλλά και τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάει το 2012 με ένα τέτοιο βραβείο. Μακάρι στη συνέχεια να υπάρχουν κι άλλα βραβεία, μέσα από τις καλές εμφανίσεις μου με τον ΠΑΟΚ. Πάντως στόχος μου είναι να πάρουμε έναν τίτλο με την ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα επιθετικού.
Ερωτηθείς για τις αποχωρήσεις των Κοντρέρας και Βιεϊρίνια, απάντησε: «Σίγουρα θα μας λείψουν, όμως η ομάδα έχει άλλους 25 παίκτες για να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες που θα βρεθούν στο δρόμο μας».
Τέλος, για τους τρεις αγώνες που ακολουθούν με τον Εργοτέλη, την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο, ανέφερε: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στο αυριανό παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Πάντως εμείς θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να κερδίσουμε τον Εργοτέλη και μετά θέλουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε την πρόκριση στο Κύπελλο επί της ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου