ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΓΕΝΗΣ: Να παραμείνει στήν κορυφή.....

      Ολοκληρώθηκε χθές η προετοιμασία του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  για το εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι με τον ΕΘΝΙΚΟ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ. Στόχος του πρωτοπόρου της βαθμολογίας είναι η επιστροφή στα  νικηφόρα αποτελέσματα ώστε να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου και να κρατήσει την διαφορά   του απο τούς διώκτες του.
      Στις προπονήσεις επέστρεψε ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ που ήταν απών απο το μάτς  με την Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ και θα είναι στήν αποστολή, ενώ έτοιμος είναι και ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ που είχε τραυματιστεί στο ιδιο παιχνίδι και αντικαταστάθηκε.
      Στόν αντίποδα θα απουσιάσουν οι τραυματίες ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΛΕΤΖΗΣ και ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ οπως και ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΟΓΛΟΥ που συμπλήρωσε τέσσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την τιμωρία του στο αυριανό παιχνίδι. Ο ΔΙΓΕΝΗΣ δεν εχει ήτα ακόμα στο πρωτάθλημα και θέλει να φύγει αλώβητος  και απο την έδρα του ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ που θα παραταχθεί με νέο προπονητή (ΒΑΣΙΛΗ ΤΡΑΪΑΝΟΠΟΥΛΟ) και θέλουν και απο την πλευρά τους την νίκη μιάς και παλεύουν για την παραμονη. Ετσι το παιχνίδι δεν είναι ευκολο για το ΛΑΚΚΩΜΑ και ο τεχνικός, ΘΟΔΩΡΟΣ  ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗΣ συνιστά την προσοχή στούς παίκτες του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου