ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

O Λεωνίδας Κασάπης θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγ. της ΕΠΣ Χαλκιδικής.


Τον νέο προπονητή του Λακκώματος ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΣΑΠΗ καλωσοριζει ο αντιπρόεδρος του  ΔΙΓΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΑΒΡΙΚΟΥΔΗΣ.

O Λεωνίδας Κασάπης θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγ. της ΕΠΣ Χαλκιδικής

Ο νέος τεχνικός ο οποίος έχει πλούσια εμπειρία με ομάδες που εδρεύουν στην βόρειο Ελλάδα παρουσιάστηκε από το σύλλογό μας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Διγενής Λακκώματος καλωσορίζει στην οικογένειά του, τον προπονητή, Λεωνίδα Κασάπη. Ο κ. Κασάπης (γιός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ηρακλή και του Άρη Θεσσαλονίκης, 
Νίκου Κασάπη και αδελφός του προπονητή Αντώνη Κασάπη), είναι πτυχιούχος τεχνικός UEFA C’ και έχει γεννηθεί στις 30/6/1976.
Σαν προπονητής έχει δουλέψει για αρκετά χρόνια στον ΕΘΝΙΚΟ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ, ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ, Α.Ε, ΧΑΡΙΛΑΟΥ, ΑΣΤΡΑΠΗ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ και την τελευταία χρονιά στην ΔΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ οπου με τον ερχομό του  σε 15 αγώνες ειχε 12 νίκες και 3 ισοπαλίες και αήττητος οδήγησε την ΑΣΣΗΡΟ  στο μπαράζ ανόδου!!
Σαν ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε όλες τις ακαδημίες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης έως και την πρώτη ομάδα, στην ΑΕ Χαριλάου, στην ΑΕ Φαλήρου, στον Μέγα Αλέξανδρο και στη Δόξα Ελπίδας». 

Λ. Κασάπης: «Μεγάλη μου τιμή…»

Ο Λεωνίδας Κασάπης λίγο μετά την συμφωνία με τη διοίκηση του Διγενή, τόνισε:  «Είναι μεγάλη μου τιμή που αναλαμβάνω την ιστορική ομάδα του ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος. Έχει βαριά φανέλα ως σύλλογος. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο και φυσικά να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται στο πρωτάθλημα με κυρίως νεαρούς ποδοσφαιριστές πλαισιωμένους απο κάποιους εμπειρους οπως ειναι ο διεθνής Σωτήρης Κωνσταντινίδης.

Πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα γιατί θα χρειαστεί να επιτελέσουμε πολλή δουλειά.
Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Σίμο Κοντούδη και την διοικησή του για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θέλω και ‘γω από την πλευρά μου αλλά και όλοι μαζί, ως ομάδα, να δικαιώσουμε την επιλογή του προέδρου μας γιατί το πιστεύουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε σημαντικά πράγματα για το σύλλογο». 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου