ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Εχασε στην πρωτεύουσα ( 3-1) ο ΔΙΓΕΝΗΣ απο τη δεύτερη της βαθμολογίας ΝΙΚΗ. Το Λάκκωμα που κατέβηκε στο γήπεδο Πολυγύρου με σύνθεση ανάγκης και 11 μονο παίκτες έπαιξε εκπληκτικά στο β΄ημίχρονο και διατηρεί ακόμη τις ελπίδες του για την νεα Α1.



Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, γρασίδι, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, γρασίδι, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση


 NIKH ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (3-1

Στο κυνήγι των πλέι οφ παρέμεινε η δευτερη της βαθμολογίας Νίκη, που προχώρησε με «τρίποντο». Από την άλλη, ο Διγενής αποδεκατισμένος από τις απουσίες αφου κατέβηκε να παίξει μονο με 11 ποδοσφαιριστές και χωρίς αλλαγή, γνώρισε την ήττα, αλλα στο β΄ ημίχρονο του αγώνα έκανε οτι ήθελε μέσα στο γήπεδο με ηγέτη τον Σωτήρη Κωνσταντινίδη και ελπίζει ακόμα για παραμονή στην νεα Α1, καθώς η κατάσταση παραμένει μπλεγμένη στη βάση. Υπό καταρρακτώδη βροχή διεξήχθη το πρώτο μέρος, όπου οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν. Στο 12΄ ο Χλιάπας πέτυχε το 1-0, φάση στην οποία το Λάκκωμα διαμαρτύρεται για επιθετικό φάουλ στον Κωνσταντινίδη. Στο 17΄ ο Χατζηστεργίου πέτυχε το 2-0, ενώ στο 35΄ με αυτογκόλ του Παπακωνσταντίνου, διαμορφώθηκε το σκορ ημιχρόνου (3-0). Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν αισθητά ηταν κυρίαρχοι παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο, μειώσαν στο 52΄ με όμορφο γκολ, που προήλθε από συνδυασμένη επιθετική ενέργεια (Χρυσογονίδη - Αρμενάκη- Πασχαλιδη- Τσακλίδη και εκτελεστή τον Σωτήρη Κωνσταντινίδη, ενώ έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν τέρματα. Με λάθη σε βάρος του Διγενή η διαιτησία του Αλ. Τσακαλίδη (Σχοινάς, Νάνου) που απέβαλε τον προπονητή του Λακκώματος Γιώργο Παπαδόπουλο στο 54΄ χωρίς ιδιαίτερο λόγο (του υπενθύμησε οτι παίζουν δυο ομάδες στο γήπεδο!!!)

 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: Αικατερινάρης, Τσιότρας (79΄ Παπαφλωράτος), Αστεριάδης, Χλιάπας, Ζούνης (84΄ Δεληθανάσης), Συρόπουλος, Μάρθας (62΄ Ματθαίου), Πανισκάκης, Χατζηστεργίου, Βούλγαρης, Καράι (77΄ Καρατζιοβάλης). 

 ΛΑΚΚΩΜΑ: Πουλίτσης, Μικές, Σιδηρόπουλος, Τσακλίδης, Παπακωνσταντίνου, Τζόβας, Χρυσογονίδης, Αρμενάκης, Πασχαλίδης, Κωνσταντινίδης,Γιαννακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου