ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Στην Α΄κατηγ. το Λάκκωμα αντι στην νεα Α1.....Στο κρισιμότερο παιχνίδι ο ΔΙΓΕΝΗΣ είχε την ατυχία να στερηθεί των υπηρεσιών βασικών μονάδων του (Σ. Κωνσταντινίδης, Πουλίτσης, Κιουλτζής), παρόλα αυτά πάλεψε όσο μπορούσε, όμως δεν τα κατάφερε (0-2) με Ολυνθο!!




 ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ (0-2)

Στο κρισιμότερο παιχνίδι ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος είχε την ατυχία να στερηθεί των υπηρεσιών βασικών μονάδων του (Σ. Κωνσταντινίδης, Πουλίτσης, Κιουλτζής), παρόλα αυτά πάλεψε όσο μπορούσε, όμως δεν τα κατάφερε. Πρέπει, πάντως, να επισημανθεί πως η ομάδα έφτασε σε τέτοιο οριακό σημείο πληρώνοντας κραυγαλέα διαιτητικά "λάθη" προηγούμενων αγώνων για τα οποία θα αναφερθούμε προσεχώς, καθώς και για την απαράδεκτη συμπεριφορά των διοικούντων της ΕΠΣ Χαλκιδικής προς την ιστορική ομάδα του ΔΙΓΕΝΗ!!!!. Τα δύο γκολ πέτυχε η ΟΛΥΝΘΟΣ στις δυο μοναδικές ευκαιριες που ειχε σε δυο σουτ με τον Αθανασιάδη στο 8΄, και στο 51΄ .Το Λάκκωμα πίεσε ειχε τις ευκαιρίες με τους Τσακλίδη, Χρυσογονίδη, Πσχαλίδη, Σέρα και Γιαννακόπουλο, αλλα ηταν άτυχο. Διαιτητής: Κόκκινος (Χριστάκογλου, Τσόμτσος). 

 ΛΑΚΚΩΜΑ: Σαρηγιαννίδης, Παπακωνσταντίνου (56΄ λ.τ. Τσίκο), Σιδηρόπουλος, Τσακλίδης, Γεωργαντάς (32΄ λ.τ. Σέρα), Τζόβας, Χρυσογονίδης, Π. Κωνσταντινίδης, Πασχαλίδης, Αρμενάκης, Γιαννακόπουλος. 

 ΟΛΥΝΘΟΣ: Σουνάς, Σάγγος, Ν. Μουρμούρης, Αποστολάκης, Καραγκιοζίδης, Αθανασιάδης (59΄ Πανανός), Γιαβρίδης (55΄ Ι. Μουρμούρης), Βέντζιος, Μέτσι, Βακαλόπουλος (46΄ Κεριότα), Στερμούγκου (63΄ Κεφάλας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου