ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Η Καλλικράτεια ήταν ανώτερη, όμως δεν χρειαζόταν τη βοήθεια της διαιτησίας να νικήσει!!! (0-3) τον Διγενή στο Λάκκωμα!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση



Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γρασίδι, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες



Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνονται οι Fotis Skoutas και Vasilhs Katrantzis, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση



Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες





ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - Ν. Π.Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (0-3)
Νικηφόρα προχώρησε η πρωτοπόρος Καλλικράτεια, περνώντας από το γήπεδο «Αβραάμ Παπαδόπουλος» σε ενα παιχνίδι που διεξήχθει σε άκρως αθλητικά πλαίσια και με αρκετό κόσμο. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι, κέρδισαν δίκαια, προσπάθησαν οι γηπεδούχοι, που έμειναν σε άλλο ένα παιχνίδι με παράπονα για ορισμένες αποφάσεις της διαιτησίας. Μάλιστα τόνισαν χαρακτηριστικά πως «η Καλλικράτεια ήταν ανώτερη, όμως δεν χρειαζόταν τη βοήθεια της διαιτησίας να νικήσει». Στο 7΄ κόρνερ του Σπάσιτς και ο Γιώργος Κομνηνάκης με κεφαλιά το 0-1. Στο 39΄ (στο 04:50 του βίντεου του αγωνα) ο Τέλλος και ο Αλεξάκης «γκρέμισαν» στην περιοχή τον Βαλάντη Σέρα, όμως ο διαιτητής Σκούτας δεν έδωσε το πέναλτι ενώ ενα ακόμη διπλο πέναλτι (στο 08:03 του βίντεο) στο χερι του Τέλλου αλλα και του Κατσόγλου απο σουτ του Γεωργαντά και πάλι δεν δώθηκε!!! Στο 53΄ (στο 08:05 του βίντεου) υποδείχθηκε λανθασμένα απο τον βοηθό Χριστάκογλου φάουλ του Κιουλτζή επι του Κομνηνάκη (το αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι), το εκτέλεσε ο Σπάσιτς και ο Σάκης Τέλλος με προβολή πέτυχε το 0-2. Στο 73΄ μπάσιμο του Λεσάι και σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Αποστολίδης έδωσε στον Γιώργο Κομνηνάκη, που έκανε το 0-3 (το Λάκκωμα διαμαρτύρεται για οφσάιντ στο 08:55 του βίντεου). Διαιτητής: Σκούτας (Χριστάκογλου, Κατραντζής), στις διαμαρτυρίες για το δεύτερο και τρίτο γκολ αποβλήθηκαν οι παράγοντες του Λακκώματος, Αριστομένης Δημητρακόπουλος και Αντώνης Χατζηαναγνώστου αντίστοιχα. ΛΑΚΚΩΜΑ: (Γιώργος Παπαδόπουλος) Πουλίτσης, Χρυσογονίδης (86΄ Ανατολίτης), Π. Κωνσταντινίδης, Τζόβας, Κιουλτζής (57΄ Τσακλίδης), Αδαμίδης, Αρμενάκης, Γεωργαντάς, Σέρα, Σ. Κωνσταντινίδης, Γιαννακόπουλος (72΄ Παπακωνσταντίνου). ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ: (Δημήτρης Κάλφας) Τσολακίδης, Αλεξάκης (76΄ Σαραγιώτης), Ντιαλόσι, Κατσόγλου, Τέλλος, Χότζα, Κατσαμακίδης (69΄ Στόικος), Αποστολίδης (82΄ Μποντόλας), Κομνηνάκης, Λεσάι (79΄ Μπακαρόπουλος), Σπάσιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου