ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

ΝΤΙΝΟΣ ΔΟΚΛΟΔΗΜΟΣ: Αυτός είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Χαλκιδικής!!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες
 Î”εν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής της ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΡΗΝΗΣ Ντίνος Δοκλοδήμος ειναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγ. στην Χαλκιδική μαζί με τον Γιώργο Σαϊτιώτη, αν και δεν ειναι καθαρόαιμος επιθετικός εχει με τα τέρματά του την ΘΥΕΛΛΑ αρκετά ψηλά στην Βαθμολογία!!!!
Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στο ΛΑΚΚΩΜΑ, πέρασε απο ολα τα τμήματα υποδομών(παίδων, νέων) του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ οπου έφτασε να αγωνισθεί στην πρώτη ομάδα και να κατακτήσει το πρωτάθλημα Χαλκιδικής ανεβάζοντας τον ΔΙΓΕΝΗ στην Δ΄ Εθνική!!! Στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα του Π.Ο.Ν. ΚΑΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Δ΄ Εθνική),ΑΡΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ, του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ(κατέκτησε πρωτάθλημα), ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ (δευτεραθλητής) και ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ (πρώτος σκόρερ και άνοδο στην Α΄κατηγορία).
Την περασμένη Κυριακή αν και έχασε και κήδεψε το πρωϊ τον αγαπημένο του παππου , το ιδιο απογευμα στον αγώνα με τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ βρήκε τις δυνάμεις, το σθένος και τα ψυχικά αποθέματα επαιξε και ηταν μαζί με τον αδελφό του ΧΡΗΣΤΟ απο τους κορυφαίους και μάλιστα πέτυχε ενα πανέμορφο γκολ το οποίο ΑΦΙΕΡΩΣΕ στον λατρεμένο του παππού ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ οπου ειχε πάρει το ονομά του!!! Το πολύ ωραίο του τέρμα μάλιστα βγήκε το καλύτερο της αγωνιστική απο την εφημερίδα "Metrosport" που σε κάθε αγωνιστική βγάζει τους ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ με μεγάλη επιτυχία!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου