ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Το "τερμάτισε" ο Κώστογλου!!!!! στον αγώνα με την Κασσάνδρα ακύρωσε για άλλη μια φορά ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκόλ του ΔΙΓΕΝΗ!! Την εξαίρεσή του θέλει το Λάκκωμα ενω θα ζητήσει επίσημα στα εντός έδρας παιχνίδια διαιτητές απο την ΕΠΣ Μακεδονίας!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ (0-3)
 Ταραγμένο απόγευμα στο γήπεδο «Αβραάμ Παπαδόπουλος», όπου ο Διγενής υποχρεώθηκε σε ήττα, πνέει όμως μένεα κατά της διαιτησίας. «Μαγική εικόνα» το τελικό σκορ, αφού οι φιλοξενούμενοι μπορεί με την εμπειρία τους να εκμεταλλεύθηκαν τα λάθη των γηπεδούχων, ωστόσο καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι υποδείξεις των διαιτητών, που εκνεύρισαν το νεανικό συγκρότημα του Λακκώματος. Έντονες οι αποδοκιμασίες στο ημίχρονο αλλα και με τη λήξη, ιδιαίτερα στον επόπτη Κώστογλου!!!! Οι άνθρωποι του Διγενή είναι ανάστατοι και προτίθενται να ζητήσουν την εξαίρεσή του από τα επόμενα παιχνίδια, όπως επίσης και να έρχονται διαιτητές από Θεσσαλονίκη στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια, ανεξαρτήτως κόστους!!!! Η… κακή μέρα φάνηκε από το πρώτο λεπτό, όταν ο Πασχαλίδης έφυγε μπροστά με την μπάλα μόνος του χωρίς να δώσει πάσα, ο Κώστογλου λανθασμένα σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ, ο διαιτητής ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ τον αγνόησε, όμως ο παίκτης του Λακκώματος κοντοστάθηκε, του πήραν την μπάλα, αστραπιαία έγινε μια «βαθιά» μπαλιά, κακός αγωνιστικός χώρος και λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα  0-1 (Σαπανίδης). Στο 30΄ κεφαλιά του Κωνσταντινίδη, έρχεται από πίσω ο Πασχαλίδης και σκοράρει, όμως το ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ γκολ ακυρώθηκε από τον βοηθό Κώστογλου ως οφσάιντ, μέσα σε θύελλα διαμαρτυριών.!!!!!!! Παρά τη διπλή ψυχρολουσία, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, πίεσαν κι έχασαν ευκαιρίες με τους Πασχαλίδη, Σέρα. Στο 75΄ ο Δουρμούσης έκανε το 0-2, σε φάση όπου μπορούσε να υποδειχθεί επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα. Στο 81΄ ο Μανώλωφ ανέτρεψε τον Γιαννακόπουλο κι αντίκρισε τη 2η κ.κ. Στο 90΄ ο Σουχασβίλι εκμεταλλεύθηκε λάθος της άμυνας και έκανε το 0-3. Ανεπαρκής ο διαιτητής Χρυσέλης, δεν κράτησε και τις απαιτούμενες καθυστερήσεις σε κανένα ημίχρονο, αλλα είχε κι άλλα λάθη κυρίως πειθαρχικά. Απαράδεκτος ο επόπτης Κώστογλου!!! οι άνθρωποι του Λακκώματος φωνάζουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που τους αδικεί, δεύτερος επόπτης ο Ντούσκου. ΛΑΚΚΩΜΑ: Χρυσαϊδης, Καράι, Τζόβας (76΄ Τσίκο), Τσακλίδης, Γεωργαντάς, Αδαμίδης (56΄ Μπεκτάς), Χρυσογονίδης (70΄ Γιαννακόπουλος), Φοιτάς (80΄ Σιδηρόπουλος), Σέρα, Κωνσταντινίδης, Πασχαλίδης. ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ: Αζώφ, Μίλκας, Νίνος (18΄ λ.τ. Λειβαδιώτης), Δουρμούσης, Μανώλωφ, Νικολαϊδης (30΄ Κιρικτσής), Αργυρίου, Σαπανίδης, Αθανασιάδης, Σουχασβίλι (85΄ Τσούνγκο), Ντο Σάντος (77΄ Κανέλης).

1 σχόλιο:

  1. Θωμά! Στα «ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ» η Διεύθυνση URL apollonarneasfc.blogspot.com δεν λειτουργεί. Αντικατάσταση με την arneafairplay.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή