ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Κέρδισε και την Προποντίδα Ν. Μαρμαρά και ανέβηκε βαθμολογικά ο Διγενής Λακκώματος με γκόλ του Πάρη Χρυσογονίδη και Βαλάντη Μπεκτά. Δοκάρι είχε ο Φουντούκης!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, ουρανός, γρασίδι, παιδί, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ -ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ (2-0)
Επιβεβαιώνοντας την ανοδική του πορεία, ο Διγενής κέρδισε στο «Αβραάμ Παπαδόπουλος» την Προποντίδα και βελτίωσε αισθητά τη βαθμολογική του θέση. Η επιτυχία για το συγκρότημα του Αντώνη Κασάπη αποκτά ιδιαίτερη σημασία, με δεδομένο ότι έπαιξε χωρίς τον ηγέτη και αρχηγό του, Σωτήρη Κωνσταντινίδη, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο Διγενής μπορούσε να πετύχει μεγαλύτερο σκορ και η νίκη του είναι απόλυτα δίκαιη. Οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Γιαννουλίδη είχαν διάθεση, όμως δεν απείλησαν ιδιαίτερα. Στο 4΄ ο Καραγιάννης απέκρουσε πλασέ του Σέρα. Στο 15΄ και 24΄ δυνατό σουτ του Μπεκτά και κεφαλιά του Λειβαδιώτη έφυγαν λίγο άουτ. Στο 26΄ωραία σέντρα του Σέρα, εν κινήσει πλασέ του Πάρη Χρυσογονίδη και 1-0. Στο 35΄ και 56΄ η κεφαλιά και το φάουλ του Σέρα δεν βρήκαν στόχο, στο 64΄ δυνατό σουτ του Γιαννακόπουλου απέκρουσε ο Καραγιάννης. Στο 75΄ σέντρα του Χρυσογονίδη στο χέρι του Μιλκούδη, στο πέναλτι ευστόχησε ο Βαλάντης Μπεκτάς. Στο 82΄ ο Καραγιάννης απέκρουσε με υπερένταση το σουτ του Γεωργαντά, στο 90΄ γύρισμα του Καράι, σε άδεια εστία ο Φουντούκης πλάσαρε στο δεξί δοκάρι.
Πολύ καλή η διαιτησία του Ισαάκ Τσακαλίδη και των βοηθών του Τοπουζάκη Μάγδα και Τσόμτσου Μεν.ΛΑΚΚΩΜΑ: (Αντώνης Κασάπης)Σιδέρης, Μπεκτάς, Τζόβας, Θυμιανής, Τσακλίδης(c), Λάζος, Γιαννακόπουλος (85΄ Καράι), Φοιτάς, Σέρα (68΄ Φουντούκης), Πασχαλίδης (80΄ Γεωργαντάς), Χρυσογονίδης (86΄ Παπακωνσταντίνου).
ΜΑΡΜΑΡΑΣ: (Γιάννης Γιαννουλίδης)Καραγιάννης, Αυγέρος, Βαλαχής, Φ. Μπατζής, Θεοχάρης(C), Τσακμάκης (85΄ Κοντομιχάλης), Μιλκονίδης, Γκοντίνος, Πράπας, Ι. Μπατζής, Λειβαδιώτης (68΄ Μπαρτζιούμας-76΄ Μοναχέλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου