ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Πολύτιμη νίκη -δύσκολη αλλα δίκαιη- πέτυχε ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος (3-1) επι του ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ Γαλάτιστας με σκόρερς τους Θυμιανή , Σέρα και Γεωργαντά και ανέβηκε βαθμολογικά!!!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται, γρασίδι, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάνουν σπορ, ουρανός, γρασίδι, δέντρο, γήπεδο μπάσκετ, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ (3-1)
Πολύτιμη νίκη πέτυχε ο Διγενής στο γήπεδο «Αβραάμ Παπαδόπουλος» και αναρριχήθηκε βαθμολογικά. Νεανικό αγωνιστικό «πρόσωπο» είχαν και οι δύο αντίπαλοι, οι γηπεδούχοι του Αντώνη Κασάπη έπαιξαν με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα και επικράτησαν δύσκολα, όμως απόλυτα δίκαια. Στο 22΄ ο Περικλής Θυμιανής με προβολή το 1-0, ισοφάρισε στο 34΄ ο Κώστας Σουάνης με εκπληκτικό «κεραυνό». Στο 54΄ σέντρα ακριβείας του Στέλιου Γιαννακόπουλου και ο Βαλάντης Σέρα με κεφαλιά το 2-1, στο 77΄ εξαιρετικός συνδυασμός Φουντούκη, Καράι, ασίστ του τελευταίου στον Θωμά Γεωργαντά, που πλάσαρε εύστοχα (3-1). Οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Κάρτα είχαν δύο καλές ευκαιρίες στο τελευταίο 10λεπτο, αλλά απέκρουσε ο 17χρονος γκολκήπερ Φίλιππος Σιδέρης. Αρκετά καλή η διαιτησία του Δημητριάδη (Τσόμτσος, Τοπουζάκη).
ΛΑΚΚΩΜΑ: Σιδέρης, Μπεκτάς, Τζόβας, Θυμιανής, Τσακλίδης(C), Λάζος, Σέρα (72΄ Καράι), Γεωργαντάς, Γιαννακόπουλος (67΄ Φουντούκης), Πασχαλίδης (54΄ Φοιτάς), Χρυσογονίδης (77΄ Σιδηρόπουλος). ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ: Σεβαστάς, Γούσιος, Παπαδάκης, Πλάτσκος (68΄ Κάρτας), Δέλιος, Σιμώνης(C), Σουάνης, Αλέκου, Ζέφι (46΄ Παπαζάχος), Ακριτίδης, Ματσούκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου