ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Ενα ημίχρονο άντεξε ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος με το απόλυτο φαβορί του πρωταθλήματος την Καλλικράτεια: (1-1) ημίχρονο, (4-1) τελικό.


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, γρασίδι, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, γρασίδι, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες



N . Π.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (4-1)
Ανώτερη ήταν η Καλλικράτεια και πήρε δίκαια τη νίκη, επιβεβαιώνοντας πως αποτελεί το απόλυτο φαβορί για την άνοδο. Από μια σημαντική απουσία κάθε αντίπαλος, αντίστοιχα Μπλέντι Λεσάι και Σωτήρης Κωνσταντινίδης. Στο 10΄ κεφαλιά του Μήτσικα απέκρουσε ο Σιδέρης και το οριζόντιο δοκάρι. Στο 37΄ με φάουλ ο Κατσαμακίδης το 1-0, στο 45΄ ο Μπεκτάς με πέναλτι (ανατροπή Τσακλίδη από Τσίγκα) ισοφάρισε. Στο 49΄ ο Σαραγιώτης το 2-1, στο 65΄ υποδείχθηκε λανθασμένα πέναλτι σε μονομαχία Λάζου-Αποστολίδη αφου ο τελευταίος σούταρε αουτ, το εκτέλεσε ο Κατσαμακίδης και μπλόκαρε εκπληκτικά ο 17χρονος τερματοφύλακας του Διγενή Φίλιππος Σιδέρης. Στο 72΄ σέντρα του Αποστολίδη, ο Δόμπρογλου με κεφαλιά το 3-1, στο 78΄ σέντρα του Νταντάμη και ο Αποστολίδης το 4-1. Στο 84΄ η επόπτρια Θεοχάρη υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ τον Μπεκτά, που έβγαινε τετ-α-τετ. Με λάθη η διαιτησία του Νάνου (Θεοχάρη, Αναστασιάδης). ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ: Μπέλος(C), Ντιαλόσι, Νταντάμης, Κατσόγλου, Σαραγιώτης, Αποστόλου (82΄ Φιλιππίδης), Κατσαμακίδης, Τσίγκας (62΄ Δόμπρογλου), Κομνηνάκης, Αποστολίδης (83΄ Κουκουλέκης), Μήτσικας (77΄ Φαρμάκης). ΛΑΚΚΩΜΑ: Σιδέρης, Μπεκτάς, Τζόβας, Θυμιανής, Τσακλίδης(C), Αδαμίδης, Χρυσογονίδης, Γεωργαντάς (41΄ Φοιτάς), Φουντούκης (51΄ Καράι), Λάζος (77΄ Παπακωνσταντίνου), Σέρα (61΄ Γιαννακόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου