ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Η «βόμβα» του κυπέλλου «έσκασε» στα Δουμπιά, όπου η τοπική ομάδα απέκλεισε τον Διγενή Λακκώματος στα πέναλτι.Τιμήθηκε απο τους γηπεδούχους ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Διγενή Σωτήρης Κωνσταντινίδης για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, περιλαμβάνονται οι Paris Chrisogonidis και Alex Tzovas, , τα οποία χαμογελούν, υπαίθριες δραστηριότητες




Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση



Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Π.Α.Ο. ΔΟΥΜΠΙΩΝ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (0-0)καν. αγων, (0-0)παρατ., (3-1)πεν

Πριν από τον αγώνα ο πρόεδρος των Δουμπιών, Δημήτρης Τζημητρέας, τίμησε με πλακέτα τον Σωτήρη Κωνσταντινίδη του Διγενή, για τη σπουδαία προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Δρίβα έπαιξαν έξυπνα, καταφέρνοντας να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι του Αντώνη Κασάπη είχαν την άκαρπη υπεροχή, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά χωρίς να σκοράρουν. Καθοριστική στιγμή η αποβολή με κόκκινη κάρτα του τερματοφύλακα Σιδέρη (93΄ της κανονικής διάρκειας), σε σύγκρουσή του με τον Τράκα και ενω η μπάλα εφευγε πλάγιο αουτ, φάση για την οποία δικαιολογημένα διαμαρτύρεται το Λάκκωμα που έπαιξε με 10 παικτες άδικα σε ολη την παράταση αλλα βέβαια και αυτό δεν ειναι δικαιολογία για τον αποκλεισμό απο το κύπελλο!!!!!Η σειρά των πέναλτι: Κωνσταντινίδης δοκάρι, Τράκας 1-0, Μπεκτάς 1-1, Σκονδράνης 2-1, Τσακλίδης απέκρ., Αγκόλι 3-1, Σέρα άουτ. Διαιτητής: Μιχαλούδης (Παυλούδης, Κίκας). ΔΟΥΜΠΙΑ: Βαχαρακίδης, Κάσα (115΄ Δρίβας), Κοψίδης, Μητσιάς, Σκονδράνης, Αγκόλι, Χαμίτι (100΄ Τσίγγανος), Δαϊρετζής, Ξεφτέρης (72΄ Α. Τράκας), Τράκας, Τζημητρέας (60΄ Πλάκος). ΛΑΚΚΩΜΑ: Σιδέρης, Μπεκτάς, Τζόβας, Τσακλίδης, Γεωργαντάς, Λάζος (94΄ Φοιτάς), Χρυσογονίδης (102΄ Σιδηρόπουλος), Παπακωνσταντίνου, Γιαννακόπουλος (93΄ Χρυσαϊδης), Κωνσταντινίδης, Ντιοπ (70΄ Σέρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου