ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Ενα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα του Σερραίκού ποδοσφαίρου ο Θωμάς Γεωργαντάς έρχεται στην Χαλκιδική και στον ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος!!!








Φωτογραφία του Θωμάς Γεωργαντάς.
Ο ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ
Φωτογραφία του Θωμάς Γεωργαντάς.


Ενα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα του Σερραϊκού ποδοσφαίρου ο Θωμάς Γεωργαντάς έρχεται στην Χαλκιδική και στον ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος!!!! Συνεχίζεται η ενίσχυση της ιστορικής ομάδας του Διγενή, αυτή την φορά με την απόκτηση ενός 20χρονου ταλαντούχου μεσοαμυντικού του Θωμά Γεωργαντά που έχει την ευκαιρία αγωνιζόμενος σε πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου, να δείξει τις πραγματικές ποδοσφαιρικές δυνατότητες και αρετές που διαθέτει.  
Ο Θωμάς Γεωργαντάς  ξεκίνησε να παίζει ποδοσφαιρο στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΕΥΚΩΝΟΣ, τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην συνέχεια απέκτησε ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ οπου εκει ειχε προπονητή τον Μάκη Κατσαβακη και συμπαίκτη τον ΣΩΤΗΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ οπου ηταν το "πουλέν" του!!! Με τις εμφανίσεις του κερδίζει μια θέση στην ομάδα του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ οπου μετακομίζει απο το ΓΑΖΩΡΟ!!! Απο σήμερα ο Θωμάς βρίσκεται στην οικογένεια του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ οπου θα δείξει τις σπουδαίες ποδοσφαιρικές ικανότητες συνδυάζοντας δύναμη και τεχνική!!! Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ:  "Το Δ.Σ. του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου μεσοαμυντικού Θωμά Γεωργαντά απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λευκώνος Σερρών!!!
Τον καλωσορίζουμε  στην οικογένεια του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία»."
Φωτογραφία του Stefanos Akritidis.

Φωτογραφία του χρήστη Panserraikos Che Guevara Club.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου