ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Ηλίας Μουταφτσής: Ο πρωταθλητής Κλάους του καράτε Λακκώματος στο inpaok.com!!!!!!

Ο Ηλίας Μουταφτσής είναι ένας νεαρός αλλά ήδη καταξιωμένος αθλητής στο καράτε με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις στην έως τώρα καριέρα του.
Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε μία φωτογραφία του στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου να πανηγυρίζει με τη νέα φανέλα παραλλαγής του Κλάους Αθανασιάδη.
Το INPAOK επικοινώνησε μαζί του, με τον πανελληνιονίκη να ααναφέρεται στην προσωπική του πορεία, τον πανηγυρισμό του, τον Κλάους και για πολλά άλλα…
Αναλυτικά όσα μας είπε:
Για το καράτε και την έως τώρα καριέρα του:
«Πρωτοασχολήθηκα με το καράτε το 2007 και ήδη από τον πρώτο χρόνο ήμουν μέσα στα μετάλλια. Ξεκίνησα από τον Α.Σ Καράτε Στρυμώνα που έχει έδρα στον Δραβίσκο Σερρών.
Το 2010 αναδείχθηκα χρυσός βαλκανικός πρωταθλητής, στην συνέχεια το 2013 κέρδισα το χάλκινο μετάλλιο στο βαλκανικό πρωτάθλημα και το ασημένιο τόσο στο παγκόσμιο κύπελλο όσο και στο μεσογειακό πρωτάθλημα. Το Φεβρουάριο του 2014 πήρα την 5η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Το καλοκαίρι του 2014 πήρα μεταγραφή για τον Α.Σ ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ.»
karate
Ο Ηλίας έχει ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη κυνηγώντας το όνειρό του και κάνοντας πρωταθλητισμό. Κάποιες από τις χώρες στις οποίες έχει δώσει τις αγωνιστικές του μάχες είναι η Ισπανία, η Αυστρία,η Σερβία και η Πορτογαλία με εξαιρετικές παρουσίες όπου και αν συμμετείχε!
Τελευταία του διάκριση αποτελεί το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τον Σεπτέμβριο. Το συγκεκριμένο τουρνουά έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λόσια, στην καρδιά της Αθήνας. Δικιά του υπόσχεση; «Θα πανηγυρίσω το χρυσό με τη φανέλα του ΠΑΟΚ μέσα στην Αθήνα.»
Ο ίδιος αναφέρει για το γεγονός αυτό:
«Ο δάσκαλός μου έφερε στην Αθήνα την καινούργια φανέλα του Στέφανου Κλάους Αθανασιάδη λόγω των καλών σχέσεων που έχω μαζί του και του είπα πως αν τα καταφέρω θα πανηγυρίσω φορώντας τη το χρυσό! Έτσι κι έγινε.»
karate
Για το ποδόσφαιρο,τον Κλάους και τον ΠΑΟΚ:
«Ποτέ δεν ασχολήθηκα συστηματικά με το ποδόσφαιρο. Παλαιότερα υπήρξα και οπαδός μιας άλλης ομάδας αλλά στη συνέχεια έγινα φοιτητής στη Θεσσαλονίκη. Εκεί κάτι άλλαξε.
Έχω πάει πολλές φορές στην Τούμπα. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό γήπεδο! Πλέον νομιίζω πως ανήκω και γω σε αυτήν την ομάδα. Πέρσι πήγα σχεδόν σε όλα τα ματς! Θα είμαι επίσης και με την Ντόρτμουντ.
Τον Στέφανο τον γνώρισα στο Λάκκωμα. Είναι ενα εξαίρετο παιδί και δεν θα κρύψω ότι πέρυσι στο Ευρωπαϊκό έγινε ο ίδιος χορηγός για να ταξιδέψω στη Λισαβόνα! Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και τον εκτιμώ ιδιαίτερα. Αγαπάει την ομάδα όσο τίποτα άλλο και γι” αυτό είναι και ο ηγέτης της.
Για τον ΠΑΟΚ δεν μπορώ να πω και πολλά πράγματα. Μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο που παίζει γι αυτό και τον παρακολουθώ πολύ τακτικά. Ελπίζω φέτος να πάρουμε το πρωτάθλημα!! Είναι η ευκαιρία μας!»

karate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου