ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ενίσχυση στην επίθεση για τον Διγενή Λακκώματος με Νιζάμη και Ασλανισβίλη που ανακοινώθηκαν σήμερα για την "γραμμή κρούσης" της ιστορικής ομάδας της Χαλκιδικής!!!!

Πάνω φώτο ο Φώτης Νιζάμης με τον Γενικό Αρχηγό του Διγενή Λακκώματος Τάσο Ορτουλίδη...

         ...και εδώ ο Ιάκωβος Ασλανισβίλη με τον γενικό αρχηγό!!!

  
Δυο σημαντικές μεταγραφές  ανακοίνωσε  σήμερα ο ιστορικός Διγενής Λακκώματος, καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας της Χαλκιδικής ανακοίνωσε την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Φώτη Νιζάμη και Ιάκωβου Ασλανισβίλη.
          Ο Φώτης Νιζάμης έχει γεννηθεί στις 27 Οκτωβρίου του 1993, Σέντερ Φόρ, αναδείχθηκε από τον Αχιλλέα Περαίας, συνέχισε στον Πυρσό Αγ. Τριάδας, ενώ ολοκλήρωσε την περυσινή ποδοσφαιρική σεζόν στα Χελιδόνια οπου σε 15 συμμετοχές πέτυχε 12 γκόλ.
          Την φανέλα της ομάδας του Διγενή  θα φορά για τη φετινή χρονιά και ο 23χρονος (6-5-92) Ιάκωβος Ασλανισβίλη,  ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού εξτρέμ,  και αναμένεται να δώσει αρκετές λύσεις στον προπονητή Νίκο Πασιαλή. Ο Ιάκωβος Ασλανισβίλη έχει αγωνισθεί στον Μακεδονικό με προπονητή τον Κώστα Μαλιούφα,  και συνέχεια στην Δόξα Αγ. Παύλου (πρώτος σκόρερ με 16 γκολ)  και την περυσινή χρόνια στον Μακεδονικό Ασκού (8 γκόλ και αρκετές ασίστ).    Και οι δύο ποδοσφαιριστές θα κάνουν ντεπούτο στο Κυριακάτικο ντέρμπι με το πρωτοπόρο Στρατώνι στο γήπεδο "Αβραάμ Παπαδόπουλος" στο Λάκκωμα στις 16:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου