ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Χίλια ΜΠΡΑΒΟ στους γονείς του Παναγιώτη Λόκου, έδωσαν ζωή σε επτά ανθρώπους!!!!!! Μεγαλέιο ψυχής δεν υπάρχουν λόγια!!!!!!

Φωτογραφία του χρήστη Νίκη Πολυγύρου.

ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΙΑ!!!!! 


Πολύτιμα δώρα ζωής έκανε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής της ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ Παναγιώτης Λόκου ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο πριν λίγες μέρες, ωστόσο όμως χθες έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής πέθανε, χτες, στο νοσοκομείο της Παπαγεωργίου και οι γονείς  του αποφάσισαν να δώσουν τα όργανά του ως δώρο ζωής σε οκτώ ανθρώπους!!!!!!!!!!!!!!

Όπως αναφέρει το Γραφείο Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων Βόρειας Ελλάδας, οι πνεύμονές του αφαιρέθηκαν σήμερα το πρωί και μεταφέρθηκαν στη Βιέννη, προκειμένου να μεταμοσχευθούν εκεί σε ασθενείς.

Tο ήπαρ θα μεταμοσχευθεί σε ασθενή στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, οι δύο κερατοειδείς θα μεταμοσχευθούν σε ισάριθμους ασθενείς στο ΑΧΕΠΑ, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία κατανομής των νεφρών, εκ των οποίων, κατά πάσα πιθανότητα, ο ένας θα μεταμοσχευθεί σε ασθενή στο Ιπποκράτειο και ο άλλος σε ασθενή, στο Λαϊκό, στην Αθήνα.

Για την καρδιά, δυστυχώς, δεν βρέθηκε συμβατός λήπτης.

ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ .....ΦΥΓΕΙ....
                   VIDEO: Ο Παναγιώτης Λόκου σκοράρει  με την Προποντίδα Ν. Μαρμαρά

1 σχόλιο:

  1. Φιλέ Παναγιώτη ,σήμερα έφερες στο νου αναμνήσεις πολλές .Μέσα στην θλίψη και στην οργή ,οι γονείς σου πήραν μια απόφαση,η οποία είναι προς τιμήν τους.................Θα είσαι παντα στην καρδια μας ......ΑΛΑ ΘΑ ΕΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΕΞΗ ΜΑΣ ........................ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή