ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Το νέο του τετραετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ υπέγραψε ο Στέφανος Αθανασιάδης παρουσία του προέδρου, Ιάκωβου Αγγελίδη.

Επιτέλους υπογραφές!

NIVE2822
Ο ΛΑΚΚΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ΚΛΑΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!!!

Μετά από επαφές που κράτησαν καιρό βρέθηκε η καλύτερη λύση και για τις δύο πλευρές. Ο μεν «Δικέφαλος του Βορρά» κράτησε τον αρχηγό και έναν από τους πιο σημαντικούς του παίκτες. Ο δε διεθνής επιθετικός έλαβε έμπρακτα την στήριξη που ήθελε από τον σύλλογο.

Βάσει της συμφωνίας, αναμένεται να παίρνει περίπου 700.000 ευρώ ετησίως, δίχως σε αυτό το ποσό να συμπεριλαμβάνονται διάφορα μπόνους επίτευξης στόχων.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Στέφανος Αθανασιάδης υπέγραψε σήμερα την ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Ο ποδοσφαιριστής μετά το αίσιο τέλος των συνομιλιών κλήθηκε στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε το καινούριο συμβόλαιο, παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιάκωβου Αγγελίδη.
Ο Κλάους βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το 1996 και έχει ήδη 194 συμμετοχές με 70 γκολ με τη φανέλα της πρώτης ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σήμερα είναι εκ των αρχηγών της»
.


 ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΣ:

Πιο πολύ χαρούμενος παρά ανακουφισμένος δήλωσε ο διεθνής Λακκωματιώτης επιθετικός Στέφανος Αθανασιάδης για την ολοκλήρωση του σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής επιθετικός μίλησε επίσης για τους λόγους που τον έκαναν να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, ενώ ευχαρίστησε τους Σαββίδη, Βρύζα και Αγγελίδη.
Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Αθανασιάδης:
Για το αν αισθάνεται περισσότερο χαρούμενος ή ανακουφισμένος: "Περισσότερο χαρούμενος που τελείωσε ένα θέμα που είχε πάρει έκταση από την αρχή του καλοκαιριού και με τη σημερινή υπογραφή πιστεύω ότι δεν είμαι μόνο εγώ χαρούμενος, αλλά όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ".
Για το πως ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ανανέωσης: "Θέλω να ευχαριστήσω μερικούς ανθρώπους που βοήθησαν σε αυτήν την απόφαση. Τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, τον τεχνικό διευθυντή, Ζήση Βρύζα, τον πρόεδρο και κάποιες άλλες συζητήσεις που είχα με κάποιους ανθρώπους και έκελισε η συμφωνία".
Για το τι έπαιξε ρόλο στην τελική απόφασή του: "Το συναίσθημα. Είμαι από μικρό παιδί εδώ. Εδώ μεγάλωσα και δω θέλω να τελειώσω".
Για το αν του προσθέτει επιπλέον βάρος το νέο του συμβόλαιο: "Το βάρος το έχω από τη στιγμή που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με αυτήν την ομάδα. Ξέρω τις απαιτήσεις, ξέρω ότι είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Αλλά έτσι έχω μάθει και πιστεύω στη συνέχεια θα καταφέρουμε όλοι μαζί να πετύχουμε πολλά για το καλό αυτού του συλλόγου".
Για το ότι αν εξαντλήσει το συμβόλαιό του θα συμπληρώσει 22 χρόνια στον ΠΑΟΚ: "Είμαι πολλά χρόνια σε αυτήν την ομάδα. Έπαιξε κι αυτόν τον ρόλο του για να υπογράψω σήμερα στον ΠΑΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου