ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Ο Αβραάμ είναι και πάλι εδώ!


Μετά τον τραυματισμό του στο Euro 2012 στην πρεμιέρα με την Πολωνία, η αλήθεια είναι πως ο Λακκωματιώτης διεθνής αμυντικός και αρχηγός του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν επέστρεψε στα προηγούμενα επίπεδα. Και απολύτως λογικό, όταν μιλάμε για τόσο μεγάλη ζημιά στο γόνατο. Ο αρχηγός του Θρύλου, όμως, έχει επιστρέψει φέτος πιο δυνατός από ποτέ!
Η παρουσία του στην Τουρκία κόντρα στη Φενέρ, στο φιλικό που ολοκληρώθηκε πριν λίγο, ήταν απόδειξη των... γραφομένων μας. Ο Αβραάμ ήταν εξαιρετικός, σταθερός και θύμισε τον παίκτη που έκανε τη μεγάλη διαφορά μέχρι τον τραυματισμό του.
Η αλήθεια είναι πως αυτός ο Αβραάμ έλειψε πολύ από τον Ολυμπιακό. Ο Παπαδόπουλος έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν, δεν θέλει καν να σκέφτεται τον τραυματισμό του και έχει δουλέψει πολύ σκληρά στην προετοιμασία για να επιστρέψει σε τοπ επίπεδο ξανά.
Άλλωστε, αν ο Αβραάμ είναι υγιής και δυνατός, τότε κανείς δεν έχει να φοβάται τίποτα για το... σήμερα και το... αύριο του Θρύλου.
Κρατάμε, λοιπόν, την αρχηγική και ηγετική εμφάνιση του Παπαδόπουλου και είμαστε σίγουροι πως θα δούμε κι άλλες υψηλές «πτήσεις»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου