ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓ. ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ "ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ"

VS


Μετά απο τα τρια νικηφόρα φιλικά με ΚΟΣΜΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (10-0), με ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (3-0) και με Π.ΟΝ. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (4-1) και μία ήττα μέσα στην Θέρμη απο  τον Πρωταθλητή και Κυπελλούχο ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΘΕΡΜΗΣ  με (3-0)...... .....το 5ο δυνατό τέστ εγινε Σάββατο 23 Αυγ. για τον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ,  στο γήπεδο "Αβραάμ Παπαδόπουλος" οπου κέρδισε  την ιστορική ομάδα του Π.Α.Ο.Δ που έχει φέτος πρωταγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με σκορ 3-1. Με τους Αλέξανδρο Γιαλέτζη, Παντελή Ζαχαριάδη και τον Κώστα Βαρλάμη να πετυχαίνουν τα τέρματα του ΔΙΓΕΝΗ. Χαμένο πέναλτι για τους Χαλκιδικιώτες είχε ο Γιάννης Παπαφλωράτος που κέρδισε ο Ανέστης Χασαπίδης. Απο ενα δοκάρι είχαν οι δυο ομάδες με τον Γιώργο Τσανακτσίδη οι γηπεδούχοι και με τον Μανώλη Ζαχαράκη οι φιλοξενούμενοι. Το μοναδικό γκολ του ΠΑΟΔ σημειώθηκε μετα απο συνεργασία των τριών πρώην ποδοσφαιριστων του ΔΙΓΕΝΗ Ζαχαράκη - Γεωργιάδη και σκόρερ τον Γερομανώλη!!!!
 ΝΕΟ ΔΥΝΑΤΟ 6o ΦΙΛΙΚΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ football league ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓ. ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ "ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ"
 Αναλυτικά ολα τα  φιλικά του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ, έχουν ως εξής:

09 Αυγ:   ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΚΟΣΜΟΣ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ        (10-0)

13 Αυγ:  ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ    (3-0)

14 Αυγ:  ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - Π.Ο. Ν.ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ             (4-1)

20 Αυγ:  ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ                (3-0)

23 Αυγ:  ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - Π.Α.Ο.Δ                                             (3-1)

27 Αυγ:   ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

30 Aυγ:  ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ

03 Σεπ:   ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ- ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

06 Σέπ:   ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου