ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Επιμένει στην δικαίωση η συντονιστική επιτροπή της Γ΄ Εθνικής!!!! Καθοριστική η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ την Παρασκευή 6 Ιουνίου!!!!


Να συζητηθεί το θέμα της αναδιάρθρωσης στη ΓΣ της ΕΠΟ  της Παρασευής 6 Ιουνίου, θέλει η συντονιστική επιτροπή των ομάδων της Γ' Εθνικής!!!!!!!!

Η Συντονιστική Επιτροπή των ομάδων της Γ' Εθνικής επιθυμεί να δηλώσει τα εξής: «Όσο οι ημέρες περνούν τόσο μεγαλώνει και η αγωνία 36 ομάδων από όλη την χώρα για την πορεία και την κατάληξη της προσπάθειας μας για το πάγωμα της αναδιάρθρωσης της Γ Εθνικής. Ομάδες που έχασαν την παραμονή για έναν κακό διαιτητή, για έναν βαθμό, για μια κακιά στιγμή, ομάδες που υποβιβάστηκαν στην ισοβάθμια τερματίζοντας στην μέση της βαθμολογίας, ομάδες που χάλασαν ένα σωρό χρήματα πληρώνοντας μετακινήσεις, υπέρογκα έξοδα διαιτησίας, πρόστιμα κ.ο.κ. χωρίς να έχουν το παραμικρό έσοδο από οπουδήποτε και βλέπουν τους κόπους τους να πηγαίνουν στράφι.
Από αυτές τις ομάδες αντλούμε την δύναμη μας και καλούμε τα μέλη του Δ/Σ της ΕΠΟ να φέρουν στην συνεδρίαση τους την Πέμπτη την πρόταση μας στην Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας την Παρασκευή 6 Ιουνίου. Θεωρούμε καθήκον και υποχρέωση της ΕΠΟ να το πράξει κι από εκεί και πέρα εάν στην Γενική Συνέλευση οι Πρόεδροι των Ενώσεων δεν εγκρίνουν την πρόταση μας, τότε θα αποσυρθούμε. Επαναλαμβάνουμε κατηγορηματικά ότι σκοπός μας δεν είναι να εκπέσει η διοίκηση της ΕΠΟ.
Σε καμιά περίπτωση δεν μας απασχολεί να κάνουμε πολιτική. Και σε όσους πουν ότι μας ενδιαφέρουν οι ομάδες μας και μόνο, τους απαντάμε ότι το σχέδιο μας είναι μακροπρόθεσμο και αφορά το καλό ολόκληρου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Κύριοι της ΕΠΟ, σας καλούμε και πάλι να αφήσετε στην άκρη τις εγωπάθειες και να κοιτάξετε το μέλλον, το οποίο με το παρόν σχεδιασμό σας, απλά είναι ζοφερό και οδηγεί στον αφανισμό του αθλήματος. Εμείς είμαστε εδώ να βοηθήσουμε…». 
ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ: ΑΙΓΑΛΕΩ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ, ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ, ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΝΑΟΥΣΑ, ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ, ΚΑΣΤΩΡ, ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ, ΠΕΥΚΗ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΡΟΥΒΑΣ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ, ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ, ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ, ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ, ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΙΑΣ, ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ, ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ, ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ, ΑΙΑΝΤΑΣ ΣΥΡΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου