ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

IN PAOK: Οι Αποκαλύψεις για Κλάους!!!!!!!!!

 
Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να έχει στο μυαλό του ότι το καλοκαίρι το σημαντικότερο θέμα είναι το αν θα μείνει ο Μπίμπρας Νάτχο στον ΠΑΟΚ ή όχι όμως στην πραγματικότητα η «καυτή πατάτα»  που έχουν στα χέρια τους οι υπεύθυνοι της ομάδας λέγεται: » Στέφανος Αθανασιάδης»!
Ο επί δύο συνεχόμενα χρόνια πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου έχει συμβόλαιο το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2015. Αυτό σημαίνει πως ο Λακκωματιώτης διεθνής επιθετικός μπορεί από τον χειμώνα του νέου έτους να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει, άρα γίνεται αντιληπτό ότι μέχρι το καλοκαίρι ΠΑΟΚ και παίκτης θα κάτσουν αναγκαστικά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αφού σε καμία περίπτωση δεν θέλουν οι «ασπρόμαυροι» να καθυστερήσουν το θέμα και να κινδυνέψουν να χάσουν το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο τους.
Μέχρι και σήμερα επίσημη κουβέντα ανανέωσης δεν υπάρχει. Ωστόσο υπάρχει αρκετό παρασκήνιο το οποίο αποκαλύπτει το INPAOK σήμερα.
Ο Στέφανος Αθανασιάδης την δεδομένη στιγμή είναι από τους πιο κακοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας αφού παίρνει περίπου 150.000 ευρώ τον χρόνο, ποσό πολύ λιγότερο από άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει και δεν… έχουν ακουμπήσει στον ΠΑΟΚ ή που βρίσκονται στην ομάδα αλλά αγωνίζονται λίγο η και… καθόλου.  Γίνεται αντιληπτό λοιπόν για να ανανεώσει ο Έλληνας επιθετικός θα χρειαστεί μία γενναία αύξηση μισθού.
Την ίδια στιγμή οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ απέδειξαν με πράξεις ότι βλέπουν τον Αθανασιάδη ως τον παίκτη στον οποίο θα χτίσουν πάνω του και τις επόμενες χρονιές. Πως το έκαναν αυτό; Με την άρνηση τους σε προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού (διοίκηση και προπονητής μαζί αποφάσισαν για αυτό) που ήθελαν να αποκτήσουν τον Αθανασιάδη.
Τόσο το καλοκαίρι όσο και στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα ο ΠΑΟΚ έριξε «χυλόπιτα» σε όσους ζήτησαν να αγοράσουν τον Κλάους. Το καλοκαίρι έκαναν πρόταση για τον ποδοσφαιριστή η  Άιντραχτ Φρανφκούρτης και η Τέρεκ Γκρόζνι. Οι Ρώσοι έδιναν 2,5 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ που είπε όχι!
Τον χειμώνα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών «χτύπησε» με επίσημη πρόταση την πόρτα του Δικεφάλου η Τραμπζονσπορ που έδινε τα ίδια χρήματα και ο ΠΑΟΚ παρόλο που εκείνες τις ώρες «έκλεινε» τον επιθετικό Ντάνι Χούσεν (με μορφή δανεισμού και ο οψιόν αγοράς) αρνήθηκε ξανά να παραχωρήσει τον 25χρονο διεθνή παίκτη.
Το καλοκαίρι πλησιάζει και το θέμα «Αθανασιάδη» θα απασχολήσει σίγουρα τον επόμενο καιρό, την στιγμή μάλιστα που ο Έλληνας επιθετικός δείχνει να έχει επανακτήσει την σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου