ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Σε ξενοδοχείο στην Αλεξανδρούπολη η αποστολή του Διγενή Λακκώματος για τον αγώνα της Κυριακής 5 Ιαν. με τον Εβρο Σουφλίου για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.


 
Φωτογραφίες του ξενοδοχείου ΝΕΦΕΛΗ στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ οπου θα καταλήσει η αποστολή του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ
Χωρίς τον Μαραμπαϊδη, που δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατο και τους τιμωριμένους Σπανό, Λαμπερνάκη και Αρη Μιχάλη, θα παραταχθεί ο Διγενής Λακκώματος στο Σουφλί

Κόντρα σε μια από τις πιο δυνατές  ομάδες του 1ου ομίλου, ο ΕΒΡΟΣ οπου ισοβαθμεί στην 3η θέση με τον ΔΙΓΕΝΗ εχοντας 6 νίκες 2 ισοπαλίες και 3 ηττες οσες και το Λάκκωμα. Η ομάδα της Χαλκιδικής στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα, στην αναμέτρηση της Κυριακής (05/01, 15.00) στο Δημοτικό Στάδιο στο Σουφλί με διαιτητή τον Χρήστο Γκράνα  απο την Ξάνθη

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ομάδας:

"Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ομάδα μας ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Εβρο Σουφλίου (05/01, 15.00).
Το πρωϊ του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής από το Λάκκωμα με προορισμό την  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ  όπου και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο ΝΕΦΕΛΗ.
20 ποδοσφαιριστές επέλεξε στην αποστολή ο προπονητής της ομάδας μας ΚΟΣΜΙΝ ΜΠΑΡΚΑΟΥΑΝ.
Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σε αυτήν:
Γκουτζελάς, Παπαβασιλείου, Μαντής, Μπίκας, Λιόλιος, Σαραγιώτης, Τουλκερίδης, Χόντζα, Κουνουπάκης, Γεωργιάδης, Δραγανίδης, Σαρβανίδης, Καρακώστας, Στασινόπουλος, Κωστικίδης, Μποντής, Αντωνιάδης, Βιτλής, Αθανασιάδης,  Παπαποστόλου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου