ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

O Κοσμίν Μπαρκαουάν η πρώτη μεταγραφή για τον Διγενή Λακκώματος!!! Τι δηλώνει στο dokari.gr

Λάκκωμα: Βγάζει… δελτίο ο Μπαρκαουάν!
Φορά και πάλι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια από 1 Ιανουαρίου ο Κοσμίν Μπαρκαουάν, αφού ο Ρουμάνος θα είναι και παίκτης εκτός από προπονητής στο Διγενή Λακκώματος. Τι δηλώνει στο dokari.gr.
Σημαντική... εσωτερική μεταγραφή για το Διγενή Λακκώματος, αφού από 1 Ιανουαρίου ο Κοσμίν Μπαρκαουάν εκδίδει δελτίο, αποκτά δικαίωμα συμμετοχής και θα είναι παράλληλα παίκτης και προπονητής! Αυτή η σκέψη είχε γίνει εξαρχής, το καλοκαίρι με την παραμονή του Ρουμάνου στην ομάδα της Χαλκιδικής, αλλά υπήρχε ένα γραφειοκρατικό εμπόδιο. Πλέον, τα διαδικαστικά ζητήματα διευθετήθηκαν, με τον Μπαρκαουάν να φορά ξανά τα... ποδοσφαιρικά του (σχεδόν μια τριετία μετά) και να δηλώνει στο dokari.gr: «Έπαιξα  σε Σαχτάρ, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Εθνική Ρουμανίας, δε θέλω να κάνω άλλο καριέρα. Δε το κάνω γι' αυτό. Απλά θέλω να ενισχύσω με την εμπειρία μου τους νεαρούς μας παίκτες. Θεωρώ ότι θα τους δίνω μεγαλύτερη ώθηση όταν με βλέπουν δίπλα τους, θα παίρνουν ψυχολογία, δύναμη και κουράγιο, ίσως ωριμάσουν πιο γρήγορα ποδοσφαιρικά. Η καθοδήγηση θα είναι καλύτερη και πιο άμεση, αλλά εννοείται ότι δε θα παίζω πάντα».
Εξάλλου, για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για το Διγενή, με εξαίρεση το γνωστό του Μαραμπαϊδη.

Θεόφιλος Ψυχογιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου