ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Με νέο προπονητή έρχεται την Κυριακή στο "Αβραάμ Παπαδόπουλος" ο Ορφέας Ελευθερούπολης!!!

cfoot2
Ο Νέος Προπονητής του ΟΡΦΕΑ Μπάμπης  Χρυσοστομίδης

Κοσμογονία αλλαγών στην Ελευθερούπολη, παρελθόν ο Καραμπιμπέρης και οι παίκτες Βλάχος-Γ. Ελευθεριάδης, νέος τεχνικός ο έμπειρος Σερραίος. 

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στον Ορφέα Ελευθερούπολης την Πέμπτη. Καταρχήν, ο προπονητής Νίκος Καραμπιμπέρης, παρά τη διαρκή στήριξη της διοίκησης, επέμεινε στην παραίτησή του και έτσι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των κυανόλευκων, μετά το κακό ξεκίνημα. Ο πρόεδρος της ομάδας της Καβάλας, Λευτέρης Ποιμενίδης κινήθηκε ταχύτατα και έδωσε τα χέρια με τον Μπάμπη Χρυσοστομίδη για την άκρη του πάγκου.
Ο έμπειρος Σερραίος τεχνικός θα επιδιώξει να αλλάξει το βαρύ κλίμα και να οδηγήσει την Ελευθερούπολη στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο (3 Νοέ. Ωρα:15:00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον φορμαρισμένο Διγενή Λακκώματος, στο γήπεδο "Αβραάμ Παπαδόπουλος"στο οποίο θα κάνει ντεμπούτο.
Ο Χρυσοστομίδης στο παρελθόν δούλεψε σε Οδυσσέα Αναγέννησης, Βισαλτιακό Νιγρίτας, Νέα Ζίχνη, Ασπίδα Δραβήσκου, Μητρούσι, ενώ ήταν  τεχνικός διευθυντής στον Πανσερραϊκό.
Την ίδια στιγμή, παρελθόν από τον Ορφέα αποτελούν και οι παίκτες, Αλέξης Βλάχος (μεσοεπιθετικός και αρχηγός) και Γιάννης Ελευθεριάδης (στόπερ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου