Μια μέρα μετά τη νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, ο τεχνικός του Διγενή Λακκώματος, Κοσμίν Μπαρκαουάν, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς και «εφεδρείες» τη Δευτέρα 18 Νοε., στο φιλικό με τον Οδυσσέα στο Κορδελιό. Η ομάδα της Χαλκιδικής κέρδισε 1-0, με γκολ του Αθανασιάδη στο 65΄, δείχνοντας ότι διαθέτει βάθος με ποδοσφαιριστές που μπορούν επάξια να αντικαταστήσουν οποιονδήποτε συμπαίκτη τους χρειαστεί.
Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Θωμά Βυρζαμάνη,  αναζητά και άλλο αντίπαλο για φιλικό προσεχώς (ίσως η Νάουσα), αφού την Κυριακή θα πάρει στα χαρτιά το τρίποντο με τον Τηλυκράτη Λευκάδας.


ΚΟΡΔΕΛΙΟ: Αθανασίου, Νικολαϊδης, Κομνηνάκης, Βασιλείου, Παναγιωτίδης, Καρράς, Κ. Βιλανάκης, Σαλακίδης, Γιαννιώτης, Α. Βιλανάκης, Καραχαλίδης. Αγωνίστηκαν και οι Γκουβάρας, Ταουσάνης, Χρήστου, Αντωνιάδης, τρεις παίκτες υπό δοκιμή.
ΛΑΚΚΩΜΑ: Γκουτζελάς, Μπίκας, Λιόλιος, Χότζα, Μανίκας, Σαρβανίδης, Χατζηαναγνώστου, Αντωνιάδης, Μποντής, Κωστικίδης, Αθανασιάδης. Έπαιξαν και οι Κουνουπάκης, Πασούδης, Καρακώστας, Σμυρλής.