ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ορφέας Ελευθερούπολης: Συνεχίζει με Καραμπιμπέρη

 Ορφέας Ελευθερούπολης: Συνεχίζει με Καραμπιμπέρη | onsports.gr
Ο Νίκος Καραμπιπέρης παραιτήθηκε μετά την εντός έδρας ισοπαλία του Ορφέα Ελευθερούπολης στο ντέρμπι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και τις αποδοκιμασίες στο δημοτικό στάδιο Ελευθερούπολης, όμως τελικά θα παραμείνει στη θέση του.
Η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου απέρριψε ομόφωνα την παραίτηση του και στην ανακοίνωση που εστάλη στα ΜΜΕ υπάρχουν και «βολές» κατά φιλάθλων του συλλόγου. Η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου του Ορφέα αναφέρει τα εξής: «Μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου δεν γίνεται δεκτή η παραίτηση του Νίκου Καραμπιμπέρη. Κατόπιν τούτου παραμένει στη θέση του προπονητή. Η διοίκηση του Ορφέα θεωρεί κατευθυνόμενα τα επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με το Βυζάντιο και τα προκάλεσαν φίλαθλοι που δεν θέλουν το καλό της ομάδας, κοιτάζοντας το προσωπικό τους συμφέρον και τίποτε παραπάνω».
Μετά την εξέλιξη αυτή ο Καβαλιώτης τεχνικός ξεκίνησε προετοιμασία για τον δύσκολο εκτός έδρα αγώνα με τον Διγενή Λακκώματος για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου (3 Νοεμ, 15.00) .Στη διάθεση του Νίκου Καραμπιμπέρη τέθηκαν και οι Φώτης Δουμάνης, Γιάννης Ελευθεριάδης που εξέτισαν τη ποινή τους.
ΚΑΒΑΛΑ: Ντίνα Τσολακίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου