ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

2-2 στην Κομοτηνή ο Διγενής Λακκώματος με το Κόσμιο αντι για 2-5

 
 ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  (1-1)
 
Ισόπαλος 2-2 με το Κόσμιο εκτός έδρας, αναδείχθηκε ο Διγενής. Συγκλονιστικό μάτς εγινε στην Κομοτηνή  με τον Διγενή Λακκώματος να "επιστρέφει" με αντεπίθεση διαρκείας απο το 2-0 εις βάρος  του κόντρα στο Κόσμιο στο τελικό 2-2 αντι 2-5. Η ομάδα του Κοσμίν Μπαρκαουάν απόντος και του Γιάννη Παπαποστόλου είχε και δυο δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες ενω "φωνάζει" ξανά για την διατησια αφου δεν του δόθηκαν και 2 πέναλτι!!!!!Οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας αλλα δικαιούταν την νίκη. Μάλιστα είχαν δυο δοκάρια στο 8΄με τον Στασινόπουλο αλλά και τον Κωστικίδη στο 85’, μια φάση που στην εξέλιξη της οι άνθρωποι του Διγενή ζήτησαν το δευτερο πέναλτι, καθώς η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού των γηπεδούχων ενω το πρώτο πέναλτι ηταν σε ανατροπη του Τουλκερίδη. Στο 13’ ο Βασιλακάκης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Σαραγιώτη στο 39’ να γράφει με αυτογκολ το 2-0. Ο Διγενής όμως αντέδρασε και στο 49’ με κεφαλιά του Τουλκερίδη έκανε το 2-1, ενώ στο 53’ ο Βιτλής με ατομική προσπάθεια έκανε το 2-2.   

  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Για δευτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Διγενής εχει παράπονα απο την διαιτησία  αυτη  την φορά απο τους Σερραίους Τζουμαλάκη (Ζεγκερίδη- Αναστασιάδη)

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

 ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: Παπανικολάου, Σιδηρόπουλος, Βαλσαμής (82’ Αθανασίου), Ζούλης, Γεμενετζής, Κυπιρτόγλου (50’ Παναγιωτόπουλος), Μουστάκας, Φωτιάδης (85’ Ζαράκης), Σταύρου, Λυκούδης, Βασιλακάκης.                                                                                                                                                  :ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: Γκουτζελάς, Λαμπερνάκης, Σπανός, Τουλκερίδης, Σαραγιώτης, Γεωργιάδης (78’ Μανώλη), Μπόντης (46’ Κωστικίδης), Δραγανίδης, Στασινόπουλος (46’ Βιτλής), Αθανασιάδης, Μιχάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου