ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Ο ΤΡΙΗΜΕΡΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΩΜΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ

Σε κλίμα κατάνυξης και μεγαλοπρέπειας τιμήθηκε στο Λάκκωμα Χαλκιδικής η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που είναι μία από τις μεγαλύτερες εορτές της Χριστιανοσύνης και χαρακτηρίζεται ως "Πάσχα" του καλοκαιριού.Προς τιμήν της Μεγαλόχαρης πραγματοποιούνται εκδηλώσεις από του πολιτιστικούς και αθλητικούς Συλλόγους του χωριού.
Ο Α.Σ SHOTOKAN ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ από ιδρύσεώς του συμμετέχει στο τριήμερο αυτών των εκδηλώσεων ενεργά με αποκορύφωμα ανήμερα της Παναγίας να πραγματοποιεί επίδειξη Καράτε κάτω από την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Παπαδόπουλου. Οι μικροί και οι μεγάλοι καρατέκα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μπροστά σε εκατοντάδες φίλους, γονείς και παιδιά που κατέκλυσαν τον αύλειο χώρο του Νηπιαγωγείου Λακκώματος.
Ο κόσμος έμεινε εντυπωσιασμένος από την υψηλή τεχνική κατάρτιση των αθλητών του Α.Σ SHOTOKAN ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ.
.





Ο Πρόεδρος του Συλλόγου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων απήυθυνε χαιρετισμό με επιστολή του : 
Χρόνια Πολλά,
 συγχωρέστε με που λόγω υπηρεσιακών αναγκών δεν κατάφερα να παρευρεθώ κοντά σας, παρόλα αυτά ελπίζω κι εύχομαι να απολαύσετε μια βραδιά επίδειξης Καράτε με τα παιδιά σας που θα σας μείνει αξέχαστη. Επίσης θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, που παρά τις δύσκολες συγκυρίες που όλοι μας βιώνουμε και της οικονομικής κρίσης που μας έχει εξαθλιώσει, βρίσκεται ακόμα μέσα σας συναισθήματα αγάπης - στήριξης - αλληλεγγύης και προσπαθείτε μέσα από τις κοινωνικές εκδηλώσεις του χωριού μας να χαλαρώσετε έστω, εφήμερα και να διώξετε για λίγες ώρες από πάνω σας την αρνητική διάθεση. Να επισημάνω ότι παρά τις δυσκολίες των καιρών δεν θα καταφέρει ποτέ κανείς να μας κλέψει το χαμόγελο, το φιλότιμο, την ανθρωπιά μας και πάνω απ όλα την αδάμαστη μέσα στους αιώνες Ελληνική ψυχή μας. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την αμέριστη συμπαράσταση που δείχνετε στον Σύλλογο του Καράτε και σας σφίγγω όλους νοερά το χέρι.
Ο πρόεδρος ΤΖΙΛΙΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

1 σχόλιο: