ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΕΠΟ: Σε δύο ομίλους Κρήτη, Κυκλάδες και ΕΠΣ Μακεδονίας με κλήρωση.

ΕΠΟ: Σε δύο ομίλους Κρήτη, Κυκλάδες, με κλήρωση η Αττική | onsports.gr
FOTO: Απο το σημερινό Δ.Σ. της ΕΠΟ με τον ΑΡΓΥΡΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ στα αριστερά.

Στο… μπλέντερ της κληρωτίδας θα βάλει η ΕΠΟ τους δύο ομίλους της Γ’ Εθνικής με τις ομάδες της Αττικής, της Κρήτης και των Κυκλάδων.
Όπως αποφασίστηκε στο ΔΣ της Ομοσπονδίας την Παρασκευή, τα κρητικά σωματεία θα μοιραστούν τέσσερα και τέσσερα στους δύο ομίλους, καθορισμός που θα γίνει μέσω κλήρωσης, ενώ το ίδιο θα γίνει και με τις δύο ομάδες των Κυκλάδων. Οι ομάδες των τεσσάρων Ενώσεων της Αττικής (Αθήνα, Πειραιάς, Δυτική Αττική, Ανατολική Αττική) θα μοιραστούν κι αυτές με κλήρωση στους δύο ομίλους. Κάτι ανάλογο θα γίνει και με τις ομάδες της Μακεδονίας που με κλήρωση θα μοιραστούν στον 1ο και τον 2ο όμιλοαλλά και σε κάθε Ένωση που έχει πάνω από τέσσερις ομάδες, οπότε σε δυο ομίλους θα βρεθούν και οι επτά σύλλογοι της ΕΠΣ Λάρισας. Κι αυτό επειδή στόχος της Επιτροπής Γ' Εθνικής είναι να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στη νέα κατηγορία., ενώ κανονικά θα συμμετέχει και ο Μακεδονικός Nεάπολης
Ο τελικός καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής θα γίνει, μόλις τα σωματεία εξοφλήσουν τις οφειλές τους προς τις ΕΠΣ και την ΕΠΟ. Όταν η Επιτροπή Γ’ Εθνικής έχει σαφή εικόνα για το ποιες ομάδες έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους, τότε θα προχωρήσουν στον διαχωρισμό των ομίλων, αλλά και την κλήρωση του πρωταθλήματος. Και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, αυτό δεν αναμένεται να γίνει άμεσα, δηλαδή, εντός της ερχόμενης εβδομάδας, καθώς δύσκολα τα σωματεία θα δείξουν τέτοια συνέπεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου