ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Ο πρόεδρος της επιτροπής για τη Γ’ Εθνική, Μιχάλης Τζανόπουλος: «Μεγαλύτεροι όμιλοι στη Γ’ Εθνική»

 Τζανόπουλος: «Μεγαλύτεροι όμιλοι στη Γ’ Εθνική» | onsports.gr
Ο πρόεδρος της επιτροπής για τη Γ’ Εθνική, Μιχάλης Τζανόπουλος, υποστήριξε πως θα αυξηθεί ο αριθμός των ομάδων που συμμετέχουν σε κάθε όμιλο και όχι ο αριθμός των ομίλων.
Με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Μιχάλης Τζανόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα. Όμως, είμαστε αναγκασμένοι να δουλεύουμε για την αναδιοργάνωση της κατηγορίας. Βαδίζουμε την τελική μορφή που θα έχει η Γ’ Εθνική, η οποία θα είναι τέσσερις όμιλοι των 16 ομάδων. Για τη Β’ Εθνική δεν έχουμε λόγο εμείς, καθώς αυτή θα οργανώσει το δικό της κομμάτι ξεχωριστά. Φέτος η Γ΄ Εθνική θα είναι έξι οι όμιλοι, αλλά από εκεί και πέρα θα μειωθούν στους τέσσερις».
Επίσης, συμπλήρωσε: «Οι όμιλοι θα συγκροτηθούν βάσει των συμμετοχών που θα καταθέσουν μέχρι και τις 31 του μήνα με γεωγραφικά κριτήρια. Αν χρειαστεί, θα υπάρχουν περισσότερες ομάδες ανά όμιλο και όχι περισσότεροι όμιλοι. Η Ελλάδα είναι ένα δύσκολο κομμάτι γεωγραφικά και χρειάζεται προσοχή. Θα ξεκινήσουμε από βόρεια και θα φτιάξουμε τους ομίλους ανάλογα με τις ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχές. Είχαμε ζητήσει από την Ένωση Β’ - Γ’ Εθνικής να μας στείλει ένα πλάνο μέχρι και τις 25 του μήνα για να προχωρήσουμε. Η διοργανώτρια πάντα έχει το λόγο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ποιος το φανταζόταν ότι η ΑΕΚ η ΛΑΡΙΣΑ και αλλες ομάδες με ιστορία στην souperliga θα ήταν στη Γ’ Εθνική. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο».
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων , τόνισε: «Δεν γνωρίζω. Θα συζητηθούν και θα γίνει το καλύτερο. Εμείς αυτό που αναζητούμε είναι να διαμορφώσουμε την κατηγορία και το πρόγραμμα για να μπορούν να αντέξουν οικονομικά οι ομάδες. Από την πλευρά μας, έχουμε προσπαθήσει να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες έτσι ώστε οι ομάδες να γνωρίζουν και μάλιστα έγκαιρα αυτά που θα έπρεπε να γνωρίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου