ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Δεύτερη δοκιμή παικτών στον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ με άλλους 35 ποδοσφαιριστές να περνούν απο το "μικροσκόπιο" του ΚΟΣΜΙΝ ΜΠΑΡΚΑΟΥΑΝ.



Φωτογραφία


 Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι δοκιμές ποδοσφαιριστών σημερα Τρίτη δεύτερη μέρα,  στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ.
Στα δοκιμαστικά τεστ πήραν μέρος άλλοι 35 παίκτες, ενώ διαιτητής ήταν ο… Γρηγόρης Ευθυμιάδης (!), ο περσινός πρώτος σκόρερ του Οδυσσέα Κορδελιού, που κατάγεται από το Λάκκωμα και πρόσφατα είχε βρεθεί κοντά στον Άρη. Υπενθυμίζεται ότι θα γίνουν ακόμα ενα δοκιμαστικό τεστ, την προσεχή ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 Ιουλίου. Τέλος, ο Διγενής αναμένεται να αποκτήσει τρεις παίκτες από τον Άρη και άλλους τόσους από τον ΠΑΟΚ (ορισμένοι δανεικοί και άλλοι ως ελεύθεροι).

   Οι αλλη (τελευταία) ημερομηνία των "δοκιμαστικών" ειναι η:
            

                ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

   Οι ποδοσφαιριστές ανεξαρτήτως ηλικίας που θα θέλουν να δοκιμαστούν πρέπει να βρίσκονται στην παραπάνω ημερομηνία και ωρα: 17:00 στο "βοηθητικό" γήπεδο του Διγενή στο Λάκκωμα με ποδοσφαιρικά παπούτσια. Στο γήπεδο καλούνται και ολοι οι ποδοσφαιριστές  του Διγενή που αγωνίζονταν πέρσι με υποσχετική ή δανεικοί σε αλλες ομάδες.

    Για περισσότερες πληροφορίες  εαν θελήσουν οι ενδιαφερόμενοι ποδοσφαιριστές μπορουν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:

6978702451 (Γιώργος Αθανασιάδης)

6943864541 (Κοσμίν Μπαρκαουάν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου