ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΛΜΠΕΡΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ
Ο Αγροτικός Αστέρας ανακοινωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη, ο οποίος θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας για τη νέα σεζόν.
Σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώθηκε και στο τυπικό μέρος της η συμφωνία με τον προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους και θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για την αγωνιστική περίδο 2013-2014 στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης, που ως τερματοφύλακας, φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα για τέσσερα συνεχή χρόνια, επιστρέφει στην παλιά του ομάδα από τη θέση πλέον του προπονητή.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Παναγιώτης Διλμπέρης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αγροτικού Αστέρα: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοίκησης για την τιμή, που μου έκαναν να μου εμπιστευθούν την τύχη της ομάδας του Αγροτικού Αστέρα για την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες. Από σήμερα και πέρα ξεκινά μια περίοδος, που απαιτεί συστράτευση όλων των δυνάμεων της Δυτικής Θεσσαλονίκης, με πολλή δουλειά, συγκέντρωση και ταπεινότητα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου