ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Το 10% του Γιαννιώτα στο M. Αλέξανδρο Νεοχωρίου Χαλκιδικής!!!!!

Το 10% του Γιαννιώτα στο Νεοχώρι
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ

Χορηγός στην  ομάδα του χωριού του γίνεται ο Γιάννης Γιαννιώτας, παίρνοντας μεταγραφή στη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, τροφεία από την επικείμενη μετακίνηση δεν δικαιούται μόνο η ομάδα που ανέδειξε τον παίκτη, δηλαδή ο Αρης, αλλά και ο Μ. Αλέξανδρος Νεοχωρίου, στον οποίο ως παιδί ο Γιαννιώτας, έκανε τα πρώτα του βήματα στο χόρτο, βγάζοντας αθλητικό δελτίο.
Το ποσοστό που προβλέπεται για τον ερασιτεχνικό σύλλογο της Χαλκιδικής, ανέρχεται στο 10% επί των τροφείων και όχι επί του συνολικού κόστους της μεταγραφής, επομένως ο πρώτος δικαιούχος, έχει ήδη βρεθεί!
Παρά ταύτα, αυτό που προβληματίζει δεν είναι τα χρήματα που θα πάρουν οι Χαλκιδικιώτες, αλλά η τμηματική καταβολή του ποσού από τους Γερμανούς, οι οποίοι έχουν τη ευχέρεια να εξοφλήσουν τον Αρη σε βάθος δύο ετών, δίνοντας απλά προκαταβολή με τις υπογραφές. Οι κίτρινοι υπολογίζουν στα χρήματα της μεταγραφής του Γιαννιώτα και δεν αποκλείεται να επιδιώξουν «κούρεμα» του συνολικού τιμήματος με αντάλλαγμα την εφάπαξ καταβολή.
Υπενθυμίζεται πως οι μέχρις στιγμής πληροφορίες, ανεβάζουν το ποσό της μεταπήδησης του παίκτη στο Ντίσελντορφ, στις 450 χιλιάδες ευρώ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου