ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΙ ΨΥΧΑΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!

ΑΒΡΑΑΜ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ............
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ ΠΑΛΙ..............
ME ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!
ΤΟ 4ο ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ!!!!!!

Η συγκυρία, με το 22ο γκολ του στην 300η συμμετοχή του, ήταν εντυπωσιακή για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος σήκωσε, μαζί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Β. Μαρινάκη, το 40ο πρωτάθλημα του Θρύλου.
Πανευτυχής για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος, αλλά και περήφανος που ανήκει στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Λακκωματιώτης αρχηγός του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος.



Σε μία χρονιά πολύ δύσκολη για τον ίδιο, κατάφερε να επιστρέψει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους και μάλιστα να είναι το… 4ο αστέρι του Ολυμπιακού στη φιέστα του Θρύλου.



Ο διεθνής αμυντικός Αβραάμ Παπαδόπουλος ήταν πανευτυχής για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά δήλωσε και πολύ περήφανος που ανήκει στην οικογένεια του Ολυμπιακού.



«Είμαι πολύ περήφανος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Πραγματικά οι στιγμές που ζούμε είναι πολύ όμορφες και ευχαριστούμε όλους όσους ήταν δίπλα μας και στηρίζουν την ομάδα. Σίγουρα ήταν μία περίεργη χρονιά για την ομάδα, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε η ομάδα να παίζει το ποδόσφαιρο που της αρμόζει και θέλει ο κόσμος. Παρόλα αυτά νομίζω πως η δυναμική της ομάδας ήταν εμφανής και κατακτήσαμε δίκαια το πρωτάθλημα και είμαστε υποχρεωμένοι και θέλουμε να κατακτήσουμε και τον επόμενο τίτλο για να κλείσει αυτή η χρονιά όσο το δυνατόν πιο καλά γίνεται», ήταν αρχικά τα λόγια του.



Όσον αφορά τη δική του περίπτωση τη φετινή σεζόν, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, είπε: «Σίγουρα και για εμένα ήταν μία δύσκολη χρονιά γιατί είχα έναν σοβαρό τραυματισμό. Δυστυχώς αυτά είναι τα αρνητικά του ποδοσφαίρου και για έναν ποδοσφαιριστή από εκεί και πέρα οφείλουμε να βγαίνουμε πιο δυνατοί από τέτοιους τραυματισμούς και χρειάζεται επιμονή και υπομονή φυσικά δουλειά και μέσα απ’ αυτήν μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου