ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΛΑΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ!!!!!!!

Ο Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 87 χρόνων από την ίδρυσή του και αντιλαμβανόμενος το ρόλο του στην κοινωνία, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονική περίοδο, αποφάσισε αντί οποιασδήποτε επετειακής εορταστικής εκδήλωσης, να τιμήσει την ιστορία του προσφέροντας βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. Συνέντευξη Τύπου όπου οι κ.κ. Ησαϊαδης και Μπεκιάρης εκ μέρους του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ανέλυσαν το σκεπτικό και το πλάνο δράσης ενόψει της συγκέντρωσης τροφίμων, που πραγματοποιηθεί στη θύρα 3 του γηπέδου της Τούμπας, στις 21 Απριλίου 2013 από της 9.00 το πρωί μέχρι και πριν την έναρξη του εντός έδρας αγώνα ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα.
VER_1982
Οι Στέφανος Αθανασσιάδης και Δημήτρης Κωνσταντινίδης εκπροσώπησαν την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. στην σημερινή εκδήλωση, όπου το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι των πέντε Ιερών Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος από την ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ., η Χαρά Δημητρίου από την πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. από την πλευρά της, καλεί όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, να συμμετάσχειχει στη συγκέντρωση τροφίμων, για την ενίσχυση των συσσιτίων που διατηρούν οι Ιερείς Μητροπόλεις Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως, Νέας Κρήνης – Καλαμαριάς, Κασσανδρείας και Λαγκαδά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου