ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

O Κλάους Αθανασιάδης θα είναι ο επόμενος;;;;;;;

 
Μετά τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να «δέσει» στην Τούμπα και τον Στέφανο Κλάους Αθανασιάδη, τον οποίο αναμένεται να καλέσει σύντομα για νέο συμβόλαιο.

Οι «σειρήνες» του εξωτερικού για τον Κλάους, φαίνεται πως έχουν θορυβήσει για τα καλά τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου. Ο διεθνής Λακκωματιώτης επιθετικός αποτελεί αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Δικεφάλου του Βορρά και οι Θεσσαλονικείς θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μείνει κάτοικος... Τούμπας και τα επόμενα χρόνια.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ήδη υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο, έπειτα από τις αποφασιστικές κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη και το ίδιο θέλει να γίνει ο ομογενής επιχειρηματίας και με τον 23χρονο επιθετικό. Η υπάρχουσα συνεργασία του Αθανασιάδη με τον ΠΑΟΚ λήγει το καλοκαίρι του 2015, ωστόσο ήδη είναι γνωστό πως ο παίκτης έχει τραβήξει το ενδιαφέρον γερμανικών ομάδων και δη της Στουτγάρδης. Γι' αυτό και ο μεγαλομέτοχος των «ασπρόμαυρων» που συν τοις άλλοις έχει εκτιμήσει και το γεγονός πως ο Κλάους έδειξε θετικός στο «κούρεμα» των οφειλομένων του, σύμφωνα με την «Real», θέλει να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές και σαφώς μεγαλύτερη ρήτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου