ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 2012-13

O ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΣΤΟΪΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
  ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ (2-0)
Σε πολύ καλά αθλητικά πλαίσια εξελίχθηκε ο αγώνας κυπέλλου Χαλκιδικής με πάνω από 600 άτομα στην κερκίδα. Οι δύο ομάδες ήταν πολύ καλές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ήταν ντέρμπι το παιχνίδι μέχρι το 92’.
Η Αρναία μπήκε δυνατά από την αρχή και έδειξε πως ήθελε να κάνει τα αδύνατα δυνατά να σηκώσει φέτος το κύπελλο μιας και πέρσι έφτασε στην πηγή… αλλά νερό δεν ήπιε. Ένα δυνατό παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον και πολύ καλό ποδόσφαιρο παίχτηκε στο γήπεδο της Ορμύλιας. Η Αρναία μπήκε δυνατό στο παιχνίδι και στο 11ο λεπτό ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ του Χιονίδη, που αφιέρωσε στο συμπαίκτη του Αυγέρο όπου πρόσφατα έχασε τον πατέρα του.
Το Στρατώνι μετά το 60 πίεσε αρκετά αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και έτσι στο 93’ ο Μπουλγουρίδης έκανε το 2-0 και σφράγισε τον τίτλο του κυπελλούχου 2013. Η διαιτησία του Απόστολου Σημαιάκη με βοηθούς τους Πασαλή Χαράλαμπο και Παπανικολάου Αναστάσιο και 4ο το Δραγάτη Δημήτριο, έβγαλε ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής που τους όρισαν σε αυτόν το δύσκολο τελικό με πάρα πολύ καλή παρουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου