ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ 2 – 0 ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ!!!!



ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.

Σε μία πανηγυρική ατμόσφαιρα και με εκδηλώσεις πριν και μετά την λήξη του αγώνα, πραγματοποιήθηκε το τελευταίο παιχνίδι σ’ ότι αφορά το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Δ Εθνικής, ανάμεσα στον πρωταθλητή τυπικά Ηρακλή Αμπελοκήπων και τον Διγενή Λακκώματος με το τελικό σκορ να είναι 2-0, μετά από ένα «χαλαρό» παιχνίδι καθώς και οι δύο ομάδες είχαν πετύχει τον στόχο της συμμετοχής τους στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.  θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι πέτυχαν να πάρουν και τον τίτλο του πρωταθλητή και μάλιστα στην παρθενική τους εμφάνιση σε Εθνικές κατηγορίες, ενω ο Διγενής επιστρέφει στην Γ΄ Εθνική για δεύτερη φορά μετά το 1979-80!!!!!

Στο πρώτο ημίχρονο και στο 4’ ο Διγενής είχε την πρώτη καλή φάση του αγώνα, όταν ο Γκατζογιάννης βρήκε με πάσα τον Χρυσοχοΐδη που αστόχησε στο σουτ που επιχείρησε, ενώ στο 15’ ο Παπαϊωάννου του Ηρακλή σούταρε από καλή θέση άουτ.
  Στο 29΄ σέντρα σουτ του Γεωργιάδη λιγο αουτ. Στο 32΄σουτ του Βιτλή στα χέρια του Αθανασιάδη ενώ στο 34΄φάουλ του Γκιαούρη  σύγχυση στα καρέ του Μπούρκα και πλασε του Βεδαμενίδη απομακρυναν οι αμυντικοί.

Στην επανάληψη και μόλις στο 50’ από φάουλ του Γκιαούρη, ασθενής απόκρουση του Μπούρκα και ο Αλεξόπουλος από κοντά έκανε το 1-0. Στο 54΄ σουτ του Χάψα στα χέρια του Μπούρκα. Στο 62΄δυνατό σουτ του Γεωργιάδη με υπερένταση σε κόρνερ ο Αθνασιάδης.Στο 65’, σαν από μηχανής θεός, ο Παναγιωτίδης διώχνει πάνω στην γραμμή του τέρματος πλασέ του Χρυσοχοΐδη, στο 88’ σε απόκρουση του Παναγιωτίδη (αυτογκολ) απόκρουσε θεαματικά ο Αθανασιάδης σε κόρνερ, στο 90+1’ ο Βεϊδαμενίδης με σουτ κάνει το 2-0, στο 90+3’ ο Γκατζογιάννης χάνει καλή ευκαιρία για μειώσει και στο 90+3΄φάουλ του Γκιαούρη αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ ο Μπούρκας.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Θεοδωρόπουλος, Δεμερτζής και Αποστολούδας από την Πέλλα.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ:(Θούλης Γιαμουρίδης) Αθανασιάδης, Καρατζάς, Γκιαούρης, Παναγιωτίδης, Σακαλής, Τσομπάνογλου (55’ Γιαξής), Παπαϊωάννου, Αλεξόπουλος, Ζυρίδης (75’ Δανδανάς), Χάψας (73’ Αθανασιάδης), Βεϊδαμενίδης.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ:(Κοσμίν Μπαρκαουάν) Μπούρκας, Μπίκας, Γεωργιάδης, Κατσόγλου, Σαραγιώτης, Δημητρακόπουλος (76’ Στασινόπουλος), Βιτλής, Τσερκέζης (81’ Τσακίρης), Χρυσοχοΐδης, Κωστικίδης (60’ Γιαλετζής), Γκατζογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου