ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (0-0) ΑΝΤΙ (0-4)!!!!!

ΕΙΧΕ ΜΠΟΪΚΟ Ο ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

O ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΙΤΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ!!!!!

Με τον τερματοφύλακα του Καμπανιακού, Μπόϊκο, ν΄ αναδεικνύεται σε πρόσωπο του αγώνα, η ομάδα της Χαλάστρας ήρθε ισόπαλη με τον Διγενή Λακκώματος (0-0). Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές ευκαιρίες, με χαρακτηριστικότερη εκείνη στο 91ο λεπτό ο Γιάννης Παπαποστόλου πλάσαρε μέσα στην μεγάλη περιοχή, όμως, ο αντίπαλος γκολκίπερ έδιωξε και νέα κεφαλιά του Βασίλη Βιτλή και πάλι ο Μπόϊκος,  είπε «όχι» . Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 19΄ το σουτ του Σαραγιώτη απέκρουσε εξ επαφής ο Μπόϊκος, όπως και αυτό του Παπαποστόλου στο 48΄ που εδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Μπόϊκος. Στο 71΄ δυνατό σούτ του Μιχάλη εσωσε  πάνω απο την γραμμή  ο Τρικαλινός. Στο 53΄ ο Διγενής είχε διπλή ευκαιρία με Βιτλή και Παπαποστόλου, ενώ στο 82΄ο Σαρβανίδης δεν μπόρεσε και πάλι να νικήσει τον τερματοφύλακα.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Αρκετά καλή η διαιτησία του Κιλκισιώτη Τσαλουχίδη και των βοηθών του Παπαδόπουλου και Κυριακίδη.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: 
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ:(Γιάννης Ζαπρόπουλος) Μπόϊκος, Γαβανάς, Τρικαλινός, Σιούνης (58΄ Μεσιάρης), Ρακαβίνας, Ελευθεριάδης, Σκόρδας (86΄ Γερόπουλος), Αβραμόπουλος, Παπαγαθονίκου, Τσαλώνης, Ιωάννου (60΄ Υψηλός).
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ(Κοσμίν Μπαρκαουάν).: Μπούρκας, Μπίκας, Γεωργιάδης, Σαραγιώτης, Γερομανώλης (72΄ Σαρβανίδης), Τσερκέζης, Μανώλη (63΄ Μιχάλης), Στασινόπουλος (63΄ Δημητρακόπουλος), Γκατζογιάννης, Βιτλής, Παπαποστόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου