ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Συνέντευξη του Γρηγόρη Ευθυμιάδη του Οδυσσέα Κορδελιού.

Γρηγόρης Ευθυμιάδης: «Η έδρα είναι η δύναμή μας!»


Να «κλείσει» με θετικό πρόσημο το 2012 ευελπιστεί η ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης, που την Κυριακή φιλοξενεί στο Κορδελιό τον τελευταίο της κατάταξης, αλλά πάντα επικίνδυνο, Οικονόμο Τσαριτσάνης. Μετά την ήττα στη Ζάκυνθο οι κυανόλευκοι έχουν πεισμώσει και φιλοδοξούν να φτάσουν στην τρίτη φετινή νίκη, μετά τις επιτυχίες με Τηλυκράτη Λευκάδας και Βατανιακό (αμφότερες εντός).

Ο 21χρονος Λακκωματιώτης μεσοεπιθετικός του Οδυσσέα, Γρηγόρης Ευθυμιάδης, που στο παρελθόν έπαιξε ακόμα σε ΠΑΟΚ, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Μακεδονικό και Απόλλωνα Καλαμαριάς, μιλώντας στη mikriliga.com ανέφερε αρχικά:
«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς αυτό με την Τσαριτσάνη, θέλουμε να βρεθούμε ψηλότερα βαθμολογικά, ειδικά μετά την ήττα από τη Ζάκυνθο. Πρέπει να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος και οδηγός μας είναι οι καλές εμφανίσεις και οι νίκες που έχουν προηγηθεί στο Κορδελιό. Το παιχνίδι με τον Οικονόμο θα κριθεί στο πάθος και τη διάθεση για το τρίποντο. Δεν μας απασχολεί που ο αντίπαλος είναι τελευταίος και ίσα-ίσα αυτό τους κάνει πιο επικίνδυνους, καθώς «καίγονται» άμεσα για βαθμούς».


«Να παίρνουμε βαθμούς και εκτός»

Συνεχίζοντας, ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, που είχε πετύχει το μοναδικό γκολ φέτος στη νίκη-πρόκριση της ομάδας του Αλέξη Αλεξίου επί της Δόξας Δράμας για το Κύπελλο (1-0), ανέφερε: «Εκείνο πάντως που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η βαθμολογική μας συγκομιδή εκτός έδρας. Δεν έχουμε πάρει ούτε βαθμό σε τρεις εξόδους και αυτό μας προβληματίζει. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι η δύναμή μας είναι η έδρα, αλλά πρέπει να πάρουμε βαθμούς και μακριά από το Κορδελιό. Δεν ξέρω τι φταίει ως τώρα, αλλά πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι διαφορετική και καλύτερη».

Όσο για τους στόχους και το «όπλο» του Οδυσσέα; «Είμαστε μια νεανική ομάδα και οι περισσότεροι ήρθαμε φέτος. Ο στόχος αρχικά ήταν η παραμονή, αλλά βλέποντας ως τώρα τις ομάδες, αν εξαιρέσουμε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, οι υπόλοιπο κινούμαστε σχεδόν στο ίδιο επίπεδο! Λίγες ομάδες από τις άλλες 10 θα έλεγα ότι είναι ανώτερες του Οδυσσέα! Τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, άρα δεν καταλαβαίνω γιατί να μην σκεφτόμαστε και την πρώτη πεντάδα. Με σοβαρότητα και πίστη μπορούμε να κάνουμε αυτή την υπέρβαση και να τερματίσουμε ψηλά. Όπλο του Κορδελιού είναι τα αποδυτήρια και το κλίμα, είμαστε μια οικογένεια με τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ. Όλοι προσπαθούμε καθημερινά και μεθοδικά για το κοινό συμφέρον, μετά έπεται η ατομική φιλοδοξία του καθενός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου