ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Σπάει ολα τα ρεκόρ ο Κλάους!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
Ο διεθνής Λακκωματιώτης επιθετικός του ΠΑΟΚ Στέφανος Αθανασιάδης έμεινε εκτός αποστολής από το αυριανό παιχνίδι με τον Αιγινιακό για το Κύπελλο, αφού είχε κάποιες μικροενοχλήσεις και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Αυτό είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι, που θα χάσει ο Κλάους…
Από το ξεκίνημα της σεζόν, ο Στέφανος Αθανασιάδης αγωνίζεται ανελλιπώς. Από τις 2 Αυγούστου, που ξεκίνησαν οι επίσημες υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι με τη Μπνέι Γιεχούντα για τα προκριματικά του Europa League, μέχρι την περασμένη Κυριακή, με τον Λεβαδειακό, στην Τούμπα.

Ο Κλάους έχει το «απόλυτο» με 18 συμμετοχές σε 18 παιχνίδια, όλες ως βασικός, έχοντας σκοράρει 12 φορές ως τώρα (8 στο πρωτάθλημα και 4 στην Ευρώπη). Το πιο ενδιαφέρον στοιχείo όμως είναι τα λεπτά συμμετοχής του…

Στα 15 από τα 18 παιχνίδια που αγωνίστηκε ως τώρα, ο Κλάους έπαιξε από το ξεκίνημα ως το τέλος του αγώνα. Σε δύο από αυτά (με Αρη και ΑΕΚ) αντικαταστάθηκε στο 89΄ και μόλις σε ένα (με τον Πανιώνιο), έγινε αλλαγή στο 77΄.

Είναι προφανές ότι ο Κλάους είναι ο πιο επιβαρημένος από όλους τους παίκτες και αύριο θα έχει την ευκαιρία να πάρει κάποιες ανάσες. Με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τη Δευτέρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου επιστρέφει και μετά τη διακοπή, με τον Πανθρακικό, θα μείνει και πάλι εκτός, λόγω τιμωρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου