ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Η 6η αγων. του 2ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής με μία ματιά.

ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Αγροτικός Αστέρας 2-1
Στην προνομιούχο, πρώτη εξάδα του 2ου ομίλου, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, στις τάξεις του οποίου δημιουργούνται... όνειρα για άνοδο στη Γ' Εθνική! Στο β' ημίχρονο, με το οποίο ολοκληρώθηκε ο αγώνας που είχε αρχίσει και διακοπεί την Κυριακή λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, η πρωταθλήτρια Κιλκίς κέρδισε με 2-1 τον Αγροτικό Αστέρα και ανέβηκε στην έκτη θέση, έχοντας πλέον έξι βαθμούς. Το 'χρυσό' γκολ σημείωσε ο Παναγιωτίδης στο 80'! Αξίζει να προστεθεί πως το 1-1 είχε διαμορφωθεί από το μεσημέρι της Κυριακής με τον Αγροτικό Αστέρα να παίρνει το προβάδισμα από το αυτογκόλ του Πότκα στο 15' και τον ίδιο παίκτη να... εξιλεώνεται για το 1-1 στο 30'. Διαιτητής ήταν ο Βρέσκας (Ημαθίας).
ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ (Μάρκος Κουτσάγιας): Κυριακίδης, Δασκάλου, Γαβριηλίδης, Παπάκης, Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος (75' Ιωαννίδης), Κουτσάγιας, Λογγινίδης, Πότκας, Παναγιωτίδης (83' Γραμματικόπουλος), Παυλίδης
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ανέστης Τσιτενίδης): Γιώτας, Τσάτσας, Χουνουζίδης, Καπνίδης, Χασιώτης, Θεοδωρίδης, Δρίτας, Παπαδόπουλος Γ., Σπαχής, Παπαδόπουλος Μ., Καραμουκίδης.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αχιλλέας Τριανδρίας-Διγενής Λακκώματος 1-6
'Εκκωφαντική' ανατροπή ολοκλήρωσε ο Διγενής Λακκώματος στην Τριανδρία και πήρε την πρωτιά στον όμιλο! Ο Αχιλλέας προηγήθηκε μόλις στο 11' με γκολ του Ξανθόπουλου, όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έκαναν... υγιεινό περίπατο! Στο 19' ο Κωστικίδης ισοφάρισε και στο 32' ο Παπαποστόλου έκανε το 1-2 με πέναλτι. Στο 50' ο Στασινόπουλος έγραψε το 1-3, στο 56' ο Γκατζογιάννης πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του, στο 67' ο Παπαποστόλου σημείωσε το δεύτερο προσωπικό τέρμα 1-5 και στο 81' ο Μιχάλης διαμόρφωσε το τελικό 1-6. Διαιτητής ήταν ο Γκαραγκάνης (Πιερίας).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ (Στέλιος Τσαντίνης): Αρβανιτάκης, Μέτσιος, Χαρίσης, Κουτίνης, Παπαδόπουλος (74' Βολίκας), Τσακαλίδης (59' Τσίγκος), Μακρής, Δημογκίκας, Μυλωνάς, Βογιατζής, Ξανθόπουλος
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (Στέφανος Μπορμπόκης): Μπούρκας, Γερομανώλης, Γεωργιάδης, Σαραλιώτης, Κατσόγλου (74' Πασούδης), Δημητρακόπουλος (74' Σαρβανίδης), Στασινόπουλος, Τσερκέζης, Γκατζογιάνννης (71' Μιχάλης), Κωστικίδης, Παπαποστόλου.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Εθνικός Αγιονερίου-Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-1
Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στερήθηκε ο Ηρακλής Αμπελοκήπων τους τρεις βαθμούς της νίκης στο Αγιονέρι, που θα ισοδυναμούσε με παραμονή του στην πρώτη θέση. Ο Μακρής ισοφάρισε στο 93' για τον Εθνικό, καταστρέφοντας ό,τι είχε... χτίσει ο Σαμπιασβίλι από το 16'! Οι φιλοξενούμενοι είχαν τρία δοκάρια με τους Παπαϊωάννου (20') και Χαψά (41', 63'). Διαιτητής ήταν ο Σιδηρόπουλος (Πέλλας).
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Αλέξανδρος Αποστολάς): Τσιλβίτης, Χαριζάνης, Αποστολάς, Δαλκίδης, Μακρής, Γεωργιάδης (80' Μαυρίδης), Χαιρόπουλος, Αποστόλου (55' Καζάνας), Βερνής, Χασάνογλου, Μήτσικας
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Ιερόθεος Γιαμουρίδης): Αθανασιάδης, Καρατζιάς, Γκιαούρης, Παναγιωτίδης, Σακαλής, Γιαξής, Παπαϊωάννου (80' Μισιρλή Ορκάν), Αλεξόπουλος, Χαψάς, Σαμπιασβίλι (88' Αθανασιάδης), Βεϊδαμενίδης (55' Ζγκούρι).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Εθνικός Μαλγάρων-Καμπανιακός 0-1
Σπουδαίο διπλό έκανε στα Μάλγαρα ο Καμπανιακός, υποτάσσοντας με 1-0 τον τοπικό Εθνικό. Ετσι, προσέγγισε σε απόσταση... αναπνοής την κορυφή, στην οποία βρίσκεται ο Διγενής Λακκώματος. Στο 68' ο Αβραμόπουλος πέτυχε το γκολ της νίκης για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Λίγο πριν την εκπνοή, ο Παπαγαθονίκου είχε δοκάρι για τους νικητές. Διαιτητής ήταν ο Δραγάτης (Χαλκιδικής).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΛΓΑΡΩΝ (Γιάννης Παγώνης): Καραβελίδης, Κουρτίδης (74' Βαχανελίδης), Τούσιας, Κοκολαντωνάκης, Τσιαούσης, Μέλιος, Κουντουράς, Μαρίνης, Βλαχογιώργος, Τσόχας (86' Παντελής), Παπαδόπουλος (87' Παρασκευόπουλος)
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ζαπρόπουλος): Κελπέκης, Δρουμούσης, Παπαγαθονίκου (82' Γερόπουλος), Σιούνης, Γαβανάς, Ραγκαβίνας, Σκόρδας, Αδαμόπουλος, Υψηλός, Τσαλώνης (90' Μεσιάρης), Θαμνίδης (77' Ελευθεριάδης).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δόξα Χέρσου-Κιλκισιακός 0-3
Στο β' ημίχρονο... σοβαρεύτηκε ο Κιλκισιακός και έφτασε σε άνετη επικράτηση με 3-0 επί της Δόξας Χέρσου. Ετσι, άφησε πίσω τις δύο εντός έδρας ήττες των τελευταίων αγωνιστικών. Στο 55' ο Βασιλειάδης, στο 67' ο Ντουντούκης και στο 89' ο Στεφανίδης πέτυχαν τα γκολ της νίκης. Διαιτητής ήταν ο Μολιχιτούδης (Μακεδονίας).
ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ:(Κώστας Φωτιάδης) Ζάικος, Κωνσταντινίδης Λ., Ευθυμιάδης, Παναγιωτίδης, Φερεσίδης (73' Μπαχουντασβίλι), Καλόνικος, Μπελίτσας, Παπάκης, Βέργος, Παπαδόπουλος (66' Πανοδήμος), Αϊβαζίδης (79' Κωνσταντινίδης)
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Γεωργιάδης): Μπαντής, Σερταρίδης, Κοτσαρής, Μαυροκεφαλίδης, Κεσίδης, Παπαδόπουλος Ε. (46' Γεωργιάδης), Σαβελίδης (84' Νικολαϊδης), Στεφανίδης, Ντουντούκης (67' Αποστολίδης), Βασιλειάδης, Κουραλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου