ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Διγενής Λακκώματος - Ηρακλής Αμπελοκήπων (0-2)

             Συγκάτοικοι στην κορυφή συνεχίζουν ο Ηρακλής Αμπελοκήπων και ο Καμπανιακός, καθώς αμφότεροι βγήκαν νικητές χθες από τις «μάχες» τους με Διγενή Λακκώματος και Κιλκισιακό αντίστοιχα.
          Συγκεκριμένα, όσον αφορά το σύνολο του Ιερόθεου Γιαμουρίδη, αυτό πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο "Αβραάμ Παπαδόπουλος" με 0-2, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν άλλα δύο τέρματα με τον Ζγκούρι (στο 15΄ και στο 60΄). Σκόρερ ήταν ο Σακαλής στο 65΄, που έκανε το 0-1, μετά από κόρνερ, και ο Ζιρίδης στο 94΄από το κέντρο, που εκμεταλλεύτηκε την έξοδο του τερματοφύλακα του Διγενή Μπούρκα που ηταν στην αντίπαλη περιοχή. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, με τον Δούμα στο 3ο λεπτό, που πλάσαρε στα χέρια του Αθανασιάδη απο πολύ κοντά, με τον Παπαποστόλου στο 40΄, που πλάσαρε μόνος και απεκρουσε ο Αθανασιάδης και πάλι εκ νέου στο 45΄, ο ιδιος παίκτης οποίος πλάσαρε πάνω από τον τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα "εγλυψε"  το οριζόντιο  δοκάρι.
         Αλλες πέντε   ευκαιρίες ειχε στο β΄ημίχρονο ο Διγενής  στο 47΄  και 75΄με τον Μιχάλη στο 80΄με Δούμα, στο 83΄με Μιχάλη 85΄με Παπαποστόλου 88΄διπλή ευκαιρία με Δούμα και Παπαποστόλου. Στο 90΄εμεινε το Λάκκωμα με 10 παίκτες αφου αντίκρισε την δευτερη κίτρινη κάρτα ο Μανώλη.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κοτσάνης (Μαμσάκος - Ραβικάλης) ΔΡΑΜΑΣ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (Στέφανος Μπορμπόκης).: Μπούρκας, Μπίκας (78΄ Φοιτάς), Γεωργιάδης, Σαραγιώτης, Μανώλη, Δημητρακόπουλος (75΄ Χρυσοχοΐδης), Δούμας, Τσερκέζης, Κωστικίδης (60΄Στασινόπουλος), Μιχάλης, Παπαποστόλου.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Θούλης Γιαμουρίδης).: Αθανασιάδης Α., Καρατζιάς, Γκιαούρης, Γιαξής, Σακαλής, Αλεξόπουλος, Σαμπιασβίλι, Αθανασιάδης Σ., Παπαϊωάννου (78΄ Χαψάς), Ζγκούρι (73΄ Ζιρίδης), Βεϊδαμενίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου