ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Εχασε ο Διγενής Λακκώματος (0-1) απο τον Καμπανιακό και απο τον Τερετίδη!!!!!

Ο Τερετίδης σφυρίζει το μπαράζ Ηράκλεια-Αναγέννηση
Ο Τερετίδης απο την Καβάλα με σφυρίγματα κατά του Διγενή!!!!!
         
Δευτερη συνεχόμενη ηττα για τον Διγενή Λακκώματος οπου μετά απο μέτρια απόδοση αλλα και πολλά λάθη της διαιτησίας σε βάρος των γηπεδούχων εχασε απο την ομάδα του Καμπανιακου με σκορ 0-1.
          Ο Διγενής Λακκώματος διαμαρτύρεται για 4 πέναλτι που δεν του εδωσε ο διαιτητής Τερετίδης απο την Καβάλα, για οφσαιντ καθαρό που προηγήθηκε του εις βάρος του πέναλτι-αποβολή Κατσόγλου, καθώς και για το γκόλ του Καμπανιακού αλλα και για την αδικη αποβολή του Γερομανώλη!!!!

          Μόλις στο 2΄ ο Ρακαβίνας γκρεμίζει τον Γκατζογιάννη μέσα στην περιοχή αλλα ο διατητής κλείνει τα μάτια του στο πεντακάθαρο πέναλτι.Στο 32΄ σέντρα Αβραμόπουλου προβολή του Τσαλώνη με τα χέρια αουτ χωρίς να υποδειχθεί η παράβαση απο τον διαιτητή αλλα ούτε και απο τον βοηθό Καραβασίλη. Στο 38΄δεν δίνεται  νέο πέναλτι σε χέρι αμυντικων του Καμπανιακού. Στο 40΄ανατροπή του Μιχάλη απο 2 αμυντικούσ του Καμπανιακου και πάλι εκλεισε τα μάτια ο Τερετίδης.  Στο 42΄η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα ο Παπαποστόλου βγάζει σε θέση βολής μόνο του τον Μιχάλη το σουτ του τελευταίου απομακρύνει ο Ραγκαβίνας πριν περάσει την γραμμή της εστίας του Κελπέκη.
          Στο 49΄ ο Παπαγαθονίκου εφυγε απο αμφισβητούμενη θέση  οφσαιντ και με ωραίο σουτ κάνει το 0-1 . Στο 55΄σέντρα του Φοιτά προβολή του Γκατζογιάννη στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στα χέρια του Κελπέκη. Στο 75΄ σέντρα του Φοιτά ο Γερομανώλης πλασάρει λίγο αουτ. Στο 78΄ σουτ του Γκατζογιαννη αποκρούει ο Δουρμούσης με το χερι μεσα στην περιοχη χωρίς να δώσει και πάλι την παράβαση ο Τερετίδης. Στο 80΄σουτ του Γκατζογιάννη  στο χέρι του Tσαλώνη μέσα στην περιοχή και πάλι ο διαιτητής δεν καταλογίζει τίποτα, κάτι που το κάνει πολύ ευκολα ο Καβαλιώτης ρέφερυ στο 86΄ σε βάρος του Διγενή οταν δυνατό σουτ του Aβραμόπουλου (μετα απο ενέργεια του Υψηλού που ηταν σε καταφανή θέση οφσαιντ) η μπάλα βρίσκει στον Κατσόγλου δίνει πέναλτι και αποβάλει τον αμυντικό των γηπεδούχων.Το πέναλτι εκτέλεσε ο Υψηλός αλλα απέκρουσε ο Μπούρκας.  Στο 88΄ο τερματοφύλακας του Καμπανιακού δημιουργεί ενταση στο παιχνίδι, οπου ειχαμε πεντάλεπτη διακοπή αποβάλεται ο Κελπέκης και ο Γερομανώλης του Διγενή και νέες διαμαρτυριες στον διαιτητή για την αδικη αποβολή του Γερομανωλή αλλα και για αυτα που έγραψε στο φ.α. για τον αμυντικό του Λακκώματος!!!!

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ανακοίνωση-Διαμαρτυρία κατά της σφαγιαστικής διαιτησίας απο την Καβάλα (Τερετίδης- Καραβασίλης - Λαζρής) θα αποστείλει το Δ.Σ. του Διγενή στην ΚΕΔ της ΕΠΟ μαζι με το DVD του αγώνα!!!!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ:(Στέφανος Μπορμπόκης) Μπούρκας, Φοιτάς, Φακιρίδης(68΄Κωστικίδης),
Γερομανώλης, Κατσόγλου, Μανώλη(58΄Δούμας), Στασινόπουλος, Τσερκέζης, Γκατζογιάννης, Μιχάλης(90΄Σαραγιώτης), Παπαποστόλου
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ:(Γιάννης Ζαπρόπουλος) Κελπέκης, Δουρμούσης, Τρικαλινός, Σιούνης, Γαβανάς, Ρακαβίνας, Σκόρδας(78΄Μεσιάρης Μ.), Αβραμόπουλος, Υψηλός(90΄Μπόϊκος), Τσαλώνης(80΄Ελευθεριάδης), Παπαγαθονίκου

2 σχόλια: