ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Σάρωσε o Διγενής Λακκώματος με "εξάρα" στον Εθνικό Ν. Αγιονερίου

2 γκόλ ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ
Χατ-τρικ ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Γκόλ και ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

                                           «ΕΒΡΕΧΕ» ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΛΑΚΚΩΜΑ!!!!!!
Καταιγιστικός ήταν ο Διγενής Λακκώματος, ο οποίος νίκησε με 6-2 τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος το στραβοπάτημα του Καμπανιακού. Στο 2ο λεπτό, μετά από σέντρα του Hρακλή Γεωργιάδη, ο Παπαποστόλου με κεφαλιά έκανε το (1-0). Στο νέα ευκαρία ο ο Γκατζογιάννης σε θέση βολής σουτάρει και πάνω στην γραμή σώζει ο Ζορμπάς ενω στο 6΄ νέα ευκαιρία ο Φοιτάς μπλόκαρε ο Τσιλβίτης. Στο 13΄ μετά από σέντρα του Φοιτά, ο Γκατζογιάννης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά (2-0). Στο 19΄ και πάλι ο Παπαποστόλου έκανε το (3-0) μετα απο πάσα του Γεωργιάδη. Στο 28΄πλασέ του Παπαποστόλου στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσιλβίτη, ενώ στο 35΄, χάρη σε άψογη συνεργασία του προαναφερθέντος με τον Γεωργιάδη -Δημητρακόπουλο και  Γκατζογιάννη, ο τελευταίος διαμόρφωσε το (4-0). Στο 58΄, ο Χρυσοχοΐδης, μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Δημητρακόπουλου, έκανε το (5-0). Στο 69΄και 71΄ τετ-α-τετ ο Ππαπαποστόλου εδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Μήνου, και στο 81΄ ο Μήτσικας μπήκε στην περιοχή και δέχτηκε σκληρό μαρκάρισμα από τον Κατσόγλου, ο οποίος αποβλήθηκε. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Χασάνογλου, ο οποίος μείωσε σε (5-1), με τον Γερομανώλη να πετυχαίνει αυτογκόλ στο 91΄ (5-2). Τέλος, ο Παπαποστόλου στο 93΄με χατ-τρικ μετα απο σέντρα  του Γεωργιάδη διαμόρφωσε το τελικό (6-2). 
Στα 6 γκόλ: (3) ασίστ ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, (2) ο ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και (1) ασίστ ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΟΙΤΑΣ
Πολύ καλή η διαιτησία του Κώστα Πουλικίδη (Χ"αθανασιάδη-Τσοχαταρίδη) απο την ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (Στέφανος Μπορμπόκης).: Μπούρκας, Φοιτάς, Φακιρίδης (70΄ Μιχάλης), Γεωργιάδης, Γερομανώλης, Κατσόγλου, Μανώλη (67΄ Σαρβανίδης), Κωστικίδης, Δημητρακόπουλος, Γκατζογιάννης (48΄ Χρυσοχοΐδης), Παπαποστόλου.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ(Βασίλης Τραϊανόπουλος).: Τσιλβίτης (46΄ Μίνου), Ζορμπάς (46΄ Καρούτας), Αποστολάς, Δαλκίδης, Χαιρόπουλος, Αποστόλου, Χασάνογλου, Χαραλαμπίδης, Γεωργιάδης (70΄ Μακρής), Βερνής, Μήτσικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου