ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Νίκος Πασιαλής: «Δικαιώθηκαν οι προσπάθειες των παικτών»

ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΙΑΛΗΣ

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Νίκος Πασιαλής από τη νίκη του Άρη κόντρα στη Βέροια και για αυτόν τον λόγο, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, μοίραζε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

«Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο για εμάς. Βέβαια, μετά το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε έγινε ακόμα δυσκολότερο, καθώς βρεθήκαμε από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την απόδοσή τους, αλλά και για τη συγκινητική προσπάθεια που έκαναν. Θέλω να πω επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξή του. Δικαιώθηκαν οι προσπάθειες των παικτών και αυτή η νίκη μάς δίνει δύναμη και ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος» δήλωσε ο Ν. Πασιαλής που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα απο τον Διγενη Λακκώματος.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων», ερωτηθείς για τη διαιτησία, απάντησε: «Δεν έχω ακριβή άποψη για αρκετές φάσεις, όμως δεν μπορώ να σταθώ στις κίτρινες κάρτες. Την προπερασμένη Κυριακή και εμείς παίξαμε με δέκα παίκτες, ενώ δύο σερί αγωνιστικές οι διαιτητές σφύριξαν πέναλτι σε βάρος μας.

Θεωρώ ότι η διαιτησία δεν επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα. Κλείνοντας, θέλω να τονίσω ότι είμαστε μια ομάδα που επί χρόνια αδικείται από διαιτητικές αποφάσεις. Αν υπάρχουν ομάδες που ευνοούνται, σίγουρα δεν είμαστε εμείς μέσα σε αυτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου