ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

3-0 ο Διγενής Λακκώματος τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης με "φονιά" τον Γιάννη Παπαποστόλου!!!!

ΧΑΤ -ΤΡΙΚ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ    
   
Επιστροφή στις νίκες για τον Διγενή Λακκώματος, ο οποίος νίκησε εύκολα με 3-0 τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, με τον Γιάννη Παπαποστόλου να πετυχαίνει χατ-τρικ και να είναι πλέον πρώτος σκόρερ της Δ΄ Εθνικής με εννέα συνολικά γκολ. Οι γηπεδούχοι, πάντως, θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα γκολ, αν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Αλεξανδράκης, δεν βρίσκονταν σε εκπληκτική μέρα, λέγοντας πολλές φορές «όχι» στα σουτ των παικτών τoυ Στέφανου Μπορμπόκη.                                                                                                                                                        Στον αγωνιστικό τομέα, μόλις στο 6ο λεπτό, ο Γεωργιάδης έκανε ωραία σέντρα και ο Παπαποστόλου με εύστοχο πλασέ έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα του Αλεξανδράκη. Στο 23΄δυνατό σούτ του Δημητρακόπουλου μπλόκαρε ο Αλεξανδράκης. Στο 27΄ ο Μανώλη με ωραία πάσα βγάζει τετ-α-τετ τον Στασινόπουλο ο τελευταίος πλασάρει αλλα και πάλι ο Αλεξανδράκης αποκρούει Στο 33΄ σέντρα του Γεωργιάδη γυριστό πλασέ του Παπαποστόλου απομακρύνει πάμς απο την γραμμή ο Γραματικόπουλος. Στο 48΄ κόρνερ Γεωργιάδη κεφαλιά Γερομανώλη αποκρούει σε  κορνερ και πάλι ο Αλεξανδράκης, νέο κόρνερ κεφαλιά Σαραγιώτη η μπάλα περνάει την γραμμη του τέρματος καθαρά  και διώχνει ο Αλεξανδράκης μέσα απο την εστία του αλλα ο διαιτητής δεν κατακύρωσε το γκόλ. Στο 50΄, ο "δαιμόνιος" επιθετικός Γιάννης Παπαποστόλου διπλασίασε τα τέρματά του 2-0 με έξοχο πλασέ, ενώ στο 66΄, μετά από έξαιρετικό συνδυασμό των Κωστικίδη-Κατσόγλου, ο Παπαποστόλου και πάλι διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Απο εκεί και πέρα είχαμε ενα επιθετικό κρεσέντο του ΔΙΓΕΝΗ που εχανε την μια ευκαιρία πισω απο την άλλη με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να γίνεται ο ήρωας του αγώνα με τις εξαιρετικές επεμβάσεις τουστο 69΄του Γερομανώλη στο 71΄του Κωστικίδη στο 73΄του Δημητρακόπουλου στο 75΄του Γεωργιάδη!!!!! Στο 85΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Νοβρατίδης χρεώθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Παπαποστόλου. Τέλος στο 88΄ο Παπαποστόλου φευγει μόνος του πλασάρει αλα και πάλι ο Αλεξανδράκης αποκρούει με υπερένταση.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:
Αρκετά καλή η διαιτησία του Γεωργιτσόπουλου (Αβραμίδης-Κωνσταντινίδης ) απο την ΔΡΑΜΑ.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (Στέφανος Μπορμπόκης).: Γκορτζής, Γερομανώλης, Γεωργιάδης, Σαραγιώτης, Κατσόγλου, Μανώλη (70΄ Μιχάλης), Στασινόπουλος, Τσερκέζης (74΄ Σαρβανίδης), Δημητρακόπουλος, Κωστικίδης (80΄ Γεωργίου), Παπαποστόλου.
ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ( Μάρκος Κουτσάγιας): Αλεξανδράκης, Λαζαρίδης, Λαΐδης, Παπάκης (46΄ Γραβριηλίδης), Νοβρατίδης, Παπαδόπουλος, Πότκας Κ. (74΄ Πότκας Μ.), Γραμματικόπουλος (63΄ Παυλίδης), Δασκάλου, Παναγιωτίδης, Λογγινίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου